Boksen Amsterdam Noord - Kom langs in onze luxe boksstudio

Boksen Amsterdam Noord - Kom langs in onze luxe boksstudio

Ben jij op zoek naar een goede sportschool in Amsterdam Noord waar je kunt leren boksen? Delda Sport is gevestigd in Landsmeer, dat is nog geen 5 minuten rijden met de auto vanuit noord. Bij ons kun je privélessen kickboksen krijgen of in kleine groepjes sporten.

Leren kickboksen met een personal trainer

Het beste is het om te leren kickboksen onder de begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer. Bij Delda Sport werken we alleen met gediplomeerde trainers. Zij kunnen je snel alle trappen en stoten leren op een veilige en technisch goede manier.

Belangrijk is het natuurlijk ook, dat het klikt met de trainer. Daarom kom je eerst kennismaken en krijg je een intakegesprek. Je kunt vragen stellen, maar vertelt ook zelf wat je wilt bereiken met het kickboksen. Bij Delda Sport werken er verschillende personal trainers, dus er zit altijd wel een trainer tussen waar jij mee aan de slag wilt.

Regio-Amsterdam-boksen

Wil je gewoon de sport onder de knie krijgen? Of ga je het doen om af te vallen, een betere conditie te krijgen of om sterker te worden? Het ene doel is het andere niet en vraagt een verschillende aanpak.

Tijdens het intakegesprek leert de trainer je kennen en met de informatie die je geeft stelt hij of zij een trainingsprogramma op maat op. Op basis hiervan krijg jij precies die oefeningen die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Trainen met een personal trainer is de beste manier om een sport te leren, maar ook om alles uit de sport te halen wat je wilt. Je zult in korte tijd de kickbokstechnieken onder de knie krijgen.

De voordelen van trainen met een personal trainer

  • Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt. De trainer kan direct inspringen als er iets niet goed gaat en hoeft zijn aandacht niet te verdelen over een grote groep.
  • Trainingsprogramma op maat, zodat je precies op die manier traint, die jou het meeste oplevert.
  • Geen afleiding: je kunt je goed op jezelf concentreren, omdat je niet wordt afgeleid door anderen.
  • Leren in je eigen tempo: je hoeft je niet aan te passen aan een groep. Gaat het te snel of juist te langzaam? De trainer kan dat gelijk aanpassen.
  • Geen zin, moe of futloos? Als je traint met een trainer van Delda Sport, zul je merken dat dat gevoel snel verdwijnt. Wij geven je je plezier in het sporten terug en we zorgen ervoor dat je elke training met een glimlach op je gezicht afsluit!

Heb je al zin gekregen om te komen boksen bij Delda Sport? Kom dan eens gezellig kennismaken. Je kunt trainen in een privéles of in kleine groepjes van maximaal zes personen.

Bekijk hier een filmpje, waarin je de sportschool van binnen kunt bekijken.

Heb je nog vragen? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: