Afvallen door sporten met een personal trainer, helpt dat?

Afvallen door sporten met een personal trainer, helpt dat?

Sporten met een personal trainer, kun je dan afvallen? Misschien vraag je je af of het wel de moeite waard is om een personal trainer in te huren. Het is tenslotte een behoorlijke investering. Maar een personal trainer heeft dan ook heel wat in huis om je te helpen die overtollige kilo’s kwijt te raken.

Begeleiding van een personal trainer

Veel mensen proberen om zelf af te vallen, door meer te sporten en op hun voeding te letten. Hoewel dat soms kan lukken, zal het toch lastig zijn om blijvend en duurzaam gewicht te verliezen. Dat komt omdat je geen stok achter de deur hebt en uiteindelijk terugvalt in oud gedrag.

Een personal trainer van Delda Sport helpt je door je de handvatten te geven om te kunnen kiezen voor een gezonde leefstijl. De trainer heeft de kennis in huis om je hier goed bij te begeleiden. Zowel binnen als buiten de sportschool. De kans op succes is daardoor veel groter.

Voordelen van sporten met een personal trainer

Om af te kunnen vallen moet je op meerdere zaken letten: gezonde voeding, regelmatig bewegen (en kiezen voor een sport die veel calorieën verbrandt) en een gezonde leefstijl. Een personal trainer zal je hulp bieden op al deze vlakken.

Gezonde voeding

Het blijft een feit: om af te kunnen vallen, zul je moeten zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt, dan je verbruikt. Je lichaam moet het overtollige lichaamsvet gaan verbranden. Bij Delda Sport werken we met de Body Scan. Door deze scan krijg je inzicht in de samenstelling van je lichaam.

Op basis hiervan maakt een diëtiste een voedingsplan op maat voor je aan. Je krijgt handvatten om lekkere en gezonde maaltijden te maken. En heb je vragen, onze trainers zijn altijd bereikbaar, zodat je binnen en buiten de sportschool alle steun krijgt die je nodig hebt.

Dit is het verschil met alleen afvallen. Je krijgt professioneel advies en hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het zo, dat je met de kennis die je tijdens dit traject op doet, ook na de personal training verder kunt. Dat betekent dus duurzaam afvallen.

Afvallen door kickbokstraining

Meer bewegen is de manier om te zorgen voor een sneller verlies van gewicht. Je leert bij ons kickboksen. Onder begeleiding van onze enthousiaste personal trainers krijg je snel de trappen en stoten onder de knie. Je hoeft niet te sparren, we oefenen de technieken alleen met de trainer.

Tijdens het kickboksen gebruik je alle spieren van je lichaam, zoals je arm-, been-, rug-, buik- en bilspieren. Verder train je je conditie en je kracht. Elke training is anders, daar zorgen we voor. Zo blijf je altijd uitgedaagd en met plezier sporten.

Er wordt ook gericht getraind. Je geeft zelf aan wat je doelen zijn, waar je aan wilt werken. De personal trainer maakt dan ook een trainingsplan op maat aan. Als je ziet dat je vooruit gaat, dan werkt dat heel motiverend.

Snel afvallen met de juiste begeleiding

Onze begeleiding is op maat: speciaal afgestemd op wat jij wilt bereiken. Als je wilt afvallen, dan helpt sporten met een personal trainer. Wij zorgen ervoor dat je gestructureerd naar je doel toe werkt. Dat doen we door het samen met jou aan te pakken.

Onze begeleiding houdt daarnaast niet op als je de sportschool uit stapt. Onze trainers zijn altijd bereikbaar en je krijgt advies voor thuis mee, zodat je ook daar gezonde keuzes kunt blijven maken.

Zie jij ook de voordelen van personal training van Delda Sport? Zet nu de eerste stap en vraag een gratis intakegesprek aan. Je gezondheid is het waard. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: