4 apps die je helpen om thuis te gaan sporten
05 februari 2018 

4 apps die je helpen om thuis te gaan sporten

Wat zijn de beste apps om thuis mee te sporten? Elke dag bewegen zou het beste voor je zijn, maar dat lukt niet altijd. Deze 4 apps helpen je elke dag aan je dagelijkse portie beweging te komen.

1. Sworkit iOS en Android

Dit is een geweldige app om thuis mee te sporten. De app bevat standaard workouts, je kunt dan kiezen uit cardio, yoga, krachttraining, stretchen en nog meer. Wil je zelf oefeningen kiezen, dan kun je een workout samenstellen.

Er zijn 6 weken lange programma’s, om jouw eigen doelen te bereiken (slank, sterk, gezond). Er zijn buikspieroefeningen, oefeningen voor armen, benen en core. Afwisseling genoeg dus.

De interface is gemakkelijk en spreekt voor zich. Je kunt alles zelf instellen: de lengte van een oefening, hoe lang je rust neemt tussendoor.

Apps om thuis te sporten

Deze app is gratis en geschikt voor Android en iOS. Met deze digitale personal trainer heb je een goede steun in de rug om meer te gaan bewegen.

2. Freeletics iOS en Android

Deze app lijkt op de vorige, maar heeft als extra feature dat er video’s aan zijn toegevoegd. De oefeningen worden hierdoor nog wat duidelijker uitgelegd. Als je nog niet veel ervaring hebt met fitness of sport, krijg je een beweging gemakkelijker onder de knie.

De gratis versie bevat een beperkt aantal oefeningen. Wil je meer, dan kun je een abonnement nemen. Je krijgt dan ook toegang voor de Freeletics hardloop app en speciale sportschool oefeningen. Freeletics is er voor iOS en Android.

3. Fitness Buddy/Fitness Vriend iOS en Android

Voor ervaren sporters die uitdaging zoeken is er Fitness Buddy. De gratis versie biedt al 400 oefeningen in de iPhone App en 300 oefeningen in de Android versie. De app laat je zien welke spieren je aan het trainen bent.

Er zijn duidelijke video’s met instructies, de mogelijkheid om oefeningen te doen met halters, dumbbells, kettlebells en weerstandsbanden. Je kunt je lichaamsstatistieken invoeren en je voortgang hierin weergeven.

Fitness Buddy laat je gespecialiseerde trainingen samenstellen. Met de betaalde versie haal je maar liefst 1700 oefeningen in huis. Dit kost zo’n 30 euro aan abonnementsgeld.

4. Kickboks Masters – thuis kickboksen

Kickboks Masters is een online trainingsprogramma en heeft ook een eigen app. Celebrity trainer Danny Delvers ( trainer van oa Quinty Trustfull)  helpt je in deze online cursus om alle kickbokstechnieken onder de knie te krijgen en geeft je elke week een nieuwe zaktraining, zodat jij vanuit huis helemaal fit blijft.

Bekijk Kickboks Masters hier >>

Buiten de zaktrainingen heb je verschillende programma’s waar je met 1 lidmaatschap allemaal lid van kunt worden.

Met verschillende modules  is Kickboks Masters ideaal om thuis te gaan kickboksen. Helemaal ideaal wanneer je een bokszak thuis hebt staan of juist wanneer je zonder materialen wilt trainen.

Elke techniek wordt tot in detail uitgelegd en voorgedaan. Zo kun je er zeker van zijn dat je een beweging zelf goed kunt uitvoeren. Het grote voordeel is dat je in je eigen tempo kunt leren, vanuit je eigen huis.

Kickboks Masters is geschikt voor mensen die fit willen worden, willen afvallen of gewoon thuis willen sporten. Kickboksen is een full body workout, waarmee je een slank en strak lichaam kunt krijgen.

Wil jij thuis lekker elke dag gaan sporten? Kies je voor een van de apps of ben je nieuwsgierig geworden naar Kickboks Masters? Klik voor de online cursus op onderstaande link:

Neem een kijkje bij Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: