Trainingsschema boksen

Zoek jij een trainingsschema boksen om thuis lekker te kunnen sporten? Het is lastig om een goed schema te vinden, dat duidelijk is en je goede oefeningen geeft. Wij hebben de oplossing voor je: leren kickboksen met Kickboks Masters.

Online training

Hoe kan Kickboks Masters jou helpen als je thuis wilt gaan boksen? Deze online cursus heeft veel voordelen, want als je thuis wilt sporten is het belangrijk dat je de sport goed onder de knie krijgt. Dat is waar Kickboks Masters je bij kan helpen.

Verder krijg je alle handvatten om een training thuis samen te stellen. Onderdeel van de cursus is ook het doen van zaktraining. Daarmee leer je alles over het boksen met een bokszak en welke oefeningen je daarop kunt doen.

Boksen-trainingsschema

Wil jij alles leren over kickboksen? Dan is Kickboks Masters de cursus voor jou. Je kunt de cursus thuis online volgen, op je smartphone of laptop. Kijk wanneer het jou uitkomt en leer in 18 modules alles over kickboksen.

Thuis leren kickboksen

Trainer Danny Delvers legt je in Kickboks Masters alles uit over deze sport. Er zijn verschillende trappen en stoten en die worden elk in hun eigen module aan je geleerd. Je maakt kennis met highkicks en lowkicks, directe stoten en uppercuts.

Danny heeft al jarenlang ervaring met lesgeven en dat kun je terugzien in de cursus. Hij zorgt dat zijn uitleg helder en begrijpelijk is en doet alle bewegingen rustig voor. En jij kunt thuis natuurlijk altijd iets nog een keer kijken, zo vaak je wilt.

Misschien denk je dat zo’n cursus duur is. En dat terwijl veel informatie over kickboksen of trainingsschema’s voor boksen ook online overal te vinden zijn. Maar bedenk wel dat je nooit weet of informatie betrouwbaar is en het kost een hoop tijd om iets te vinden waar je wat aan hebt.

Van Kickboks Masters weet je dat wat je krijgt betrouwbaar is. Danny weet waar hij over praat, hij heeft zijn eigen sportschool en traint al jarenlang mensen op elk niveau. Alle informatie in de cursus is duidelijk en overzichtelijk.

Elke module duurt 55 minuten en er zijn 18 modules. Deze cursus zit dus echt boordevol informatie. Je krijgt als je de cursus aanschaft, je levenlang toegang. Dit is dus een investering voor het leven, waar je altijd iets aan zult hebben.

Voordelen Kickboks Masters

  • Betrouwbare informatie
  • Duidelijk uitgelegd, bewegingen worden voorgedaan
  • Ervaren trainer
  • Kijken en leren wanneer het jou uitkomt
  • Leren in je eigen tempo
  • Volledige cursus om alles over kickboksen te leren

Gezondheidsvoordelen kickboksen

Als je leert kickboksen ga je al snel merken dat het goed voor je is. Als je op zoek bent naar een trainingsschema boksen, dan wil je waarschijnlijk werken aan je conditie, je spierkracht of misschien wil je afvallen.

Dat kan allemaal met kickboksen. Als je eenmaal de trappen en stoten onder de knie hebt, kun je tijdens een goede trainingssessie wel 700 calorieen per uur verbranden. Dat komt omdat je de hele tijd in beweging bent.

Boxen-trainingsschema

Kickboksen zorgt ervoor dat je hele lichaam in actie komt. Het is een full body workout. Daardoor is het goed voor zowel je fysieke conditie als om meer spieren te kweken. Dus wat je doel ook is, met kickboksen kun je het bereiken.

Door te boksen maak je al je spieren sterker. Je benen om te trappen en te kunnen verdedigen, je armen en schouders om te kunnen stoten. Je krijgt een sterke core om te draaien en dat is de basis van al je kracht.

Het is niet dat je echt spierballen krijgt door de kickboksen, maar je krijgt wel een sterk en strak lichaam. De meeste mensen zullen wel zien dat je meer gaat sporten, dat je afvalt en sterker wordt.

De inhoud van de online cursus Kickboks Masters

De cursus bevat 18 modules, alle kickbokstechnieken komen aan bod. Verder krijg je er gezonde voedingsschema’s bij, om je te helpen met afvallen. De inhoud van de cursus is als volgt:

14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen

4 modules: Zaktraining work-outs

Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool

Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Zoals je ziet zit deze cursus boordevol informatie en leuke extra’s. Dit geeft je alle handvatten om thuis aan de slag te gaan met kickboksen. Bekijk onderstaand filmpje om een voorbeeld van de cursus te zien:


Kickboks Masters is de ideale cursus. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Beginners kunnen alles leren over kickboksen, wat ze ook zouden leren als ze naar een sportschool waren gegaan.

Gevorderden krijgen alle informatie die ze nodig hebben om hun technieken op te kunnen poetsen. Want na verloop van tijd sluipen er foutjes in. Door de cursus te volgen, zie je weer hoe een techniek correct moeten worden uitgevoerd.

Trainingsschema-boxen

Heb je echt een cursus nodig?

Vaak denken mensen dat ze om thuis te sporten, helemaal geen cursus of uitleg nodig hebben. Ze willen gewoon “wat oefeningen om thuis te kunnen bewegen”. Maar denk je echt dat je daarmee je doelen gaat bereiken?

Om een sport goed te kunnen doen en daadwerkelijk iets voor je gezondheid te kunnen doen, is het beter om vanuit een goede basis aan de slag te gaan. Met een paar oefeningen kun je geen trainingsschema opstellen en je zult na een enthousiast begin al snel geen zin meer hebben om te sporten.

En dat is zonde. Met een goede uitleg en kennis over hoe je goed moet bewegen zul je veel verder komen. Om te leren boksen is dat ook heel belangrijk, zeker als je een bokszak wilt gebruiken.

Als je de bewegingen niet goed uitvoert, loop je risico op blessures. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling.

Met een goede uitleg, de beste boksoefeningen en een goed trainingsschema ga jij echt je doelen bereiken. Daardoor blijf je gemotiveerd en zul je het ook leuk vinden om thuis te boksen. Gun jezelf dat en ga vandaag nog aan de slag met Kickboks Masters.

Kies voor deze complete cursus, kies voor kwaliteit en geef jezelf daarmee een goede start om thuis te gaan boksen.

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: