Sporten in Landsmeer

Ben jij op zoek naar een goede sportschool, overweeg dan eens om te gaan sporten in Landsmeer. Vlakbij Amsterdam (tien tot twintig minuten met de auto) is sportschool Delda Sport gevestigd. Kom ook trainen in gezellige kleine groepjes of kies voor privé training.

Kom in beweging!

Regelmatig sporten is ontzettend belangrijk om je fit, energiek en gezond te blijven voelen. Wist je dat meer dan 30% van de Nederlanders gemiddeld een hele werkdag lang alleen maar zit (7,5 uur per dag)? Omdat je dan je spieren niet gebruikt, kun je allerlei gezondheidsklachten krijgen.

Zo lopen mensen die meer dan 8 uur per dag zitten, 10% tot 25% meer kans op vroegtijdig overlijden. Verder wordt de kans op ziektes als diabetes en metabool syndroom steeds groter met elk uur dat je zit op een dag.

Sportschool-Landsmeer

De oplossing zit hem in meer bewegen op een dag en enkele keren per week sporten. Zoek je nog een leuke sport om te doen? Kijk dan eens of kickboksen wat voor je is. Het brengt je lijf goed in beweging, maakt je spieren en gewrichten sterker en verbetert je conditie.

Wat kickboksen voor je gezondheid kan doen

Een kickbokstraining bestaat uit verschillende onderdelen. Je houdt je bezig met het aanleren van de technieken, dus de trappen en stoten. Verder is er altijd een gedeelte met conditietraining en een met krachttraining.

Kickboksen is daardoor heel geschikt om je lichaam sterk en fit te krijgen. Je traint er je spieren mee, die worden soepel en krijgen meer kracht. Dit komt zowel door het kickboksen zelf, als door de krachttraining.

Tijdens een training ben je veel in beweging. Dat helpt om je conditie te verbeteren. Je stimuleert hiermee je hart en longen, die steeds meer aankunnen. Je zult merken dat je minder snel buiten adem raakt van een sprintje of trap lopen.

Nu denken veel mensen dat kickboksen een agressieve sport is en dat dat niks voor hen is. Maar bij Delda Sport bieden we kickboksen aan als fitness sport: je hoeft niet op elkaar te oefenen (te sparren), maar oefent de bewegingen op een bokszak of samen met de trainer.

Je bent dus puur bezig met het trainen van je lichaam, en je houdt je niet bezig met het vechtsportelement.

Trainen bij Delda Sport in Landsmeer

Wie bij ons wil komen trainen, kan kiezen voor twee soorten training:

  • Privé training
  • Small Group training

Privé training

De voordelen van 1 op 1 training zijn groot: je leert snel en altijd in je eigen tempo. Omdat de trainer alleen met jou bezig is en zijn aandacht niet hoeft te verdelen, kan hij of zij je direct feedback geven als dat nodig is.

Kickboksen-Landsmeer-sport

Het tempo en het programma zijn afgestemd op wat jij nodig hebt. Verder is deze vorm van training ook geschikt voor mensen die zich niet op hun gemak voelen in groepen.

Small Group training

Liever wat meer gezelligheid om je heen? Samen sporten motiveert en je kunt je aan elkaar optrekken. Bij Delda Sport zijn de groepen klein, want wij geloven dat je dan beter leert en doordat je ruimte om je heen hebt, meer uit je sport haalt.

In grote groepen kan een trainer lang zo goed niet het overzicht behouden en iedereen begeleiden. Bij ons bestaan de groepjes uit maximaal 8 mensen.

Sporten met plezier

Bij Delda Sport kan iedereen komen trainen: of je nu al ervaring hebt met sporten (of kickboksen) of nog helemaal niet. Onze trainers hebben alles in huis om je goed te begeleiden, vanuit welke positie je ook begint.

We vinden het belangrijk dat je met plezier gaat sporten. Daar doen we dan ook ons best voor. De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en leuk. Bekijk dit filmpje om te horen wat onze leden van Delda Sport vinden.

Zin gekregen om te gaan sporten? Vraag dan nu een gratis intake gesprek aan via onderstaande link.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: