Snel kickboksen leren? Bij Delda Sport kan het!

Snel kickboksen leren? Bij Delda Sport kan het!

Wil jij graag snel leren kickboksen in de omgeving van Amsterdam? Bij Delda Sport kun je met een ervaren Personal Trainer aan de slag om binnen 1 a 2 trainingen de basistechnieken van het kickboksen onder de knie te krijgen.

Het kickboksen snel onder de knie krijgen

Lijkt het je mooi om snel de technieken van het kickboksen te leren? Als je een kickbokser bezig ziet, dan zie je dat hij veel verschillende bewegingen kent. Sommige om aan te vallen en andere om te verdedigen. Dit zijn de trappen en stoten. Tijdens het kickboksen ben je bezig met coördinatie, kracht, inzicht, balans en reflexen.

Het is een mooie sport, waarmee je werkt aan je lichaam en je geest. Zou jij dit ook willen leren en vraag je je af hoe snel je al deze technieken kunt leren? Dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel tijd en energie je erin wilt steken.

Snel kickboxen leren

Op de juiste manier aanleren

Het is belangrijk om de technieken goed aan te leren. Tegenwoordig lijkt het alsof je vrijwel elke sport thuis kunt leren, door filmpjes te kijken op Youtube of via televisie. Maar dat levert onveilige situaties op. Sporten zonder de juiste techniek te gebruiken kan blessures opleveren.

Het ziet er natuurlijk stoer uit als je hard kunt trappen en stoten of lekker al je energie in het kickboksen kunt stoppen. Maar je zou dit wel goed moeten doen, zodat je geen last van je gewrichten en spieren krijgt. Daarom kun je beter les nemen van een ervaren trainer, die je kan helpen met een goede uitvoering.

Kickboksen leren van ervaren trainers

Als je bij ons komt trainen in een privéles kun je de basistechnieken binnen 1 a 2 trainingen leren. In een Small Group Training van maximaal 6 personen kost het zo’n 6 lessen. Dat gaat best snel!

In een privéles krijg je alle aandacht van de personal trainer. Een privéles staat gelijk aan 15 groepslessen. Dat is natuurlijk ideaal om een nieuwe sport te leren. Hij of zij helpt je met je houding, met de techniek en met de doelen die je wilt bereiken. Ook in de Small Group Training is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Op die manier kun je dus in korte tijd de basistechnieken aanleren. Daarnaast werk je ook aan je conditie, doe je buikspieroefeningen, squats en push-ups. Je zult merken dat kickboksen een workout voor je hele lijf is.

Kickboksen snel aanleren

Verschillende kickbokstechnieken

Bij het kickboksen heb je voor het trappen en stoten je hele lichaam nodig. Je werkt vanuit je core, de spieren in je middel. Er zijn verschillende trappen en stoten die je kunt combineren met elkaar.

Er zijn directe stoten, hoekstoten en opstoten. De basistrappen zijn lowkicks, trappen naar lichaam, trappen naar het hoofd en afhoudtrappen. De trainer zal je deze allemaal goed leren uitvoeren.

Heb jij ook zin om supersnel het kickboksen onder de knie te krijgen? Bij Delda Sport hebben wij alles in huis om jou hiermee te helpen. Vraag een gratis intake aan door onderstaand formulier in te vullen.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: