Proefles kickboksen Amsterdam: Kom langs in onze Luxe kickboks studio
14 augustus 2019 

Proefles kickboksen Amsterdam: Kom langs in onze Luxe kickboks studio

Ben je op zoek naar een goede kickboksschool en wil je een proefles kickboksen in Amsterdam? Kom eens langs bij Delda Sport in Landsmeer, op ongeveer een kwartier rijden van Amsterdam. Leer kickboksen onder de begeleiding van enthousiaste trainers.

Proefles kickboksen

Loop je al een tijdje rond met het idee te gaan kickboksen? Het is natuurlijk even afwachten of de sport echt wat voor je is. Maar daar kom je alleen maar achter, door het een keer te gaan doen. Daar is een proefles voor.

Je kunt dan ervaren wat kickboksen inhoudt, hoe het voelt om het te doen. Je merkt dan snel genoeg of je het leuk vindt en of het je uitdaagt. Kickboksen is een leuke sport en onze trainers zorgen ervoor dat de oefeningen elke keer anders zijn.

Kickboksen-proefles-kennismaken

Verder kun je een proefles ook doen, om de sfeer in de sportschool te proeven. Hoe gaan de trainers om met de deelnemers, hoe motiveren ze hen en zorgen ze voor een positieve sfeer? Voel je je er op je gemak? Dat zijn belangrijke vragen, waar je door een proefles een antwoord op kunt krijgen.

Luxe kickboksstudio

Als je komt trainen bij Delda Sport, kun je elke week (of vaker) komen kickboksen in onze luxe PT studio. Wij geven enkel lessen in kleine groepjes of in privélessen. Dat betekent dat je altijd lekker veel ruimte hebt om te bewegen.

Er zijn veel sportscholen waar kickbokslessen gegeven worden in grote groepen, van 20 man of meer. Tijdens de les moet je dan goed opletten waar iedereen staat en oppassen dat je niet iemand anders raakt. Bij Delda Sport is er altijd ruimte om je heen.

Kickboksen-proefles-sfeerproeven

Ook geeft dit meer privacy. Niet iedereen voelt zich prettig in grote groepen. Als je in kleine groepjes traint krijg je snel een band met de anderen en voel je je veiliger. Dat maakt dat het sporten ook een stuk ongedwongener gaat.

Verder heb je ook het voordeel dat de trainer iedereen goed kan begeleiden. Het is nogal een verschil of je 20 mensen in de gaten moet houden of slechts 8. Daarom krijg je bij ons intensieve begeleiding met veel feedback, die aansluit bij jouw mogelijkheden.

Omdat de groepjes klein zijn kan de trainer iedereen de uitleg geven die hij of zij nodig heeft. Dat is de reden dat je snel kunt leren en goed vooruit gaat. Die kickbokstechnieken heb je zo onder de knie!

Voordelen van trainen bij Delda Sport:

  • Kleine groepjes of privéles
  • Veel feedback en uitleg
  • Luxe studio met veel ruimte
  • Privacy

Bekijk onderstaande tour om een indruk te krijgen van hoe het er in onze luxe kickboksstudio uitziet.

Kickboksen: voor kracht, een goede conditie en een gezond gewicht

Als je nog twijfelt of je wilt gaan kickboksen, dan kunnen de volgende voordelen van kickboksen je misschien over de streep halen.

1. Helpt je bij het afvallen

Of je nu een paar pondjes of een paar kilo kwijt wilt raken, met kickboksen gaat je dat vast lukken. Tijdens een uur kickbokstraining kun je tot 750 calorieën verbranden. Met fietsen of hardlopen red je dat niet.

2. Je krijgt een goede conditie

Je hartslag gaat flink omhoog tijdens het kickboksen. Je hart en longen moeten hard werken. Daarom zorgt regelmatig trainen voor het verbeteren van je conditie. Jij zult niet meer buiten adem raken van een sprintje trekken.

3. Sterkere spieren

Een onderdeel van de kickbokstraining is ook aan meer kracht werken. Je krijgt geen enorme spierballen, maar een mooi strak lichaam met stevige spieren. Sterke spieren helpen je bij een goede houding en helpen blessures te voorkomen.

Ben je enthousiast geworden door dit artikel? Kom dan eens langs om kennis te maken. We geven je graag uitleg en beantwoorden vragen die je nog hebt. Maak snel een afspraak voor een proefles, door dit aan te geven in onderstaand formulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: