Nieuw bij Delda Sport 12 maanden Personal training Metamorfose Pakket!
10 november 2013 

Nieuw bij Delda Sport 12 maanden Personal training Metamorfose Pakket!

Wil je een totale metamorfose ondergaan? Zowel mentaal als lichamelijk ? Bij Delda Sport hebben we al zoveel clienten een nieuw leven gegeven en zo vaak de zin: ” Jullie hebben mijn leven veranderd” gehoord. Dit is nu ook voor u mogelijk met onze nieuwe kortingspakketten.

Kortingspakket Personal training

Onze personal trainers gaan u 12 maanden lang begeleiden met sporten en het behalen van uw doel. U kunt verschillende doelstellingen hebben waaronder, afvallen, meer spiermassa, gezonder en een fitter leven, minder stress, revalideren, weerbaarder worden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij kunnen u helpen met elke en meerdere doelstellingen en stellen een plan op. We delen de doelstellingen in subdoelstellingen verdeeld over 12 maanden. Indien nodig en gewenst helpen we ook met de voeding en gaan zelfs mee boodschappen doen om te laten zien hoe je toch lekker en gezond kunt eten.

De resultaten

We werken met een een systeem waarbij we samen het trainingstraject kunnen bijhouden en waar regelmatig tips verschijnen om u te helpen met het behalen van uw doel. We houden de resultaten nauwkeurig in de gaten door regelmatig tussenmetingen in te plannen. Aan de hand van de resultaten van de tussenmeting kunnen we kijken of we de training en voeding moeten bijstellen.

All-inclusive metamorfose pakket

Het pakket bestaat uit een abonnement bij onze professionele sportschool met maar liefst 1500 M2 ruimte met de nieuwste sportapparatuur.  U kunt hier 7 dagen per week trainen van s’morgens vroeg tot s’avonds laat waaronder 2 of 3 keer samen met uw personal trainer.

12 maanden pakket 2 x in de week normaal €95-, per training, nu voor maar €70-, per training.

12 maanden pakket 3 x in de week normaal €75-, per training, nu voor maar €65-, per training.

Let op de totale begeleiding zit inbegrepen in de bovenstaande prijs.

Wilt u een afspraak maken voor het bespreken van een van de bovenstaande pakketten neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: