Personal training in privé ruimte - Kom langs in onze Luxe PT-studio

Personal training in privé ruimte - Kom langs in onze Luxe PT-studio

Trainen met een personal trainer in een privé ruimte is de ideale manier om veel te leren over een sport en je eigen sportdoelen te behalen. Bij Delda Sport kun je samen met een personal trainer aan de slag en leer je in no time kickboksen.

Kickboksen leren met een personal trainer

Beginnen met een nieuwe sport, zoals kickboksen, is een hele stap. Je voelt je vaak onzeker, omdat je nog niet weet hoe het moet, je denkt misschien dat anderen het veel beter kunnen of sneller leren. Als je dan in een groep zou gaan trainen, kan dit een hoge drempel zijn.

Kickboxen prive ruimte

Daarom is sporten met een personal trainer dé oplossing. Onder begeleiding van de trainer leer je alles in je eigen tempo. Daarnaast heb je geen anderen om je heen die je kunnen afleiden of waar je onzeker van wordt. Alle aandacht van de trainer is voor jou en daardoor leer je snel.

Trainen in luxe PT studio’s

Bij Delda Sport kun je leren kickboksen in onze luxe PT studio’s. Je hebt hier alle rust en ruimte om de basistechnieken te leren. In tegenstelling tot andere kickboksscholen, waar soms wel 15 of 20 mensen naast elkaar staan te sporten.

Doelen vaststellen

Samen met de personal trainer bespreek je van tevoren wat je doelen zijn. Het kan zijn dat je je wilt richten op je conditie verbeteren, op afvallen of op de sport goed leren. Wat je doelen ook zijn, de trainer helpt jou om deze te bereiken. De oefeningen tijdens de training worden hierop gericht.

Door samen te werken met de trainer zul je in hoog tempo je doel bereiken. Wat je uitgangspositie ook is, of je te zwaar bent, herstellende van een ziekte of gewoon niet zo fit, door te kickboksen met een personal trainer kun je snel weer lekker in je fel komen te zitten.

Hoe dit kan? Een privéles kickboksen van een uur staat gelijk aan 15 uur groepsles! Een individuele les is dus intensief en heel efficiënt. Door de persoonlijke aandacht, waarbij je constant wordt gecorrigeerd en aangemoedigd door de trainer kun je veel bereiken.

Kickboksen prive ruimte PT

Kracht en conditie

Tijdens een kicksboksles werk je aan de kickbokstechnieken, maar ook aan je conditie en aan krachttraining. Kickboksen helpt je balans, je reflexen en je coördinatie te verbeteren.

Vraag je je nog af of kickboksen wel iets voor jou is? Iedereen kan het leren. Tijdens een training onder begeleiding van een personal trainer wordt altijd rekening gehouden met wat jij aankunt. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je met plezier traint, want alleen dan zul je het kunnen volhouden!

Elke week met plezier sporten

De kickbokslessen worden met zorg samengesteld door onze ervaren trainers. Ze stellen de oefeningen samen, zodat deze afwisselend en leuk zijn om te doen. Geen les is hetzelfde. Hierdoor zul jij elke week enthousiast terugkomen, omdat je zin hebt in je kickbokslessen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je wel eens een keer meedoen met een kickboksles? Je kunt een proefles aanvragen of een gratis intake. Vul dan onderstaand formulier in voor een gratis intake gesprek.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: