Personal trainer Amstel Business Park

Wil jij gaan sporten en woon je in de buurt van Amstel Business park, dan is trainen met een personal trainer van Delda Sport een goed idee. Doordat je 1 op 1 werkt, kun je snel resultaat behalen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of een specifiek sportdoel hebt, de personal trainer helpt je je doel bereiken.

Sporten onder begeleiding van een personal trainer

Woon je in de buurt van Amstel Business Park, dan kun je sporten bij Delda Sport. Wij werken met goed opgeleide personal trainers, die jou helpen de technieken van het kickboksen onder de knie te krijgen. Kickboksen is de sport die je gaat helpen om weer fit te worden.

Als eerste heb je een intakegesprek met de trainer. Het is natuurlijk belangrijk dat jullie een leuke klik hebben. Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat je persoonlijke redenen zijn om te gaan sporten, wat je wilt bereiken. Ook kun je laten weten of je al ervaring hebt met bepaalde sporten.

De trainer kan met deze informatie een trainingsschema voor je opstellen. Dit is helemaal op maat gemaakt. Niet alleen helpen wij je fit worden door je te begeleiden met sporten, maar ook met voeding en een gezonde levensstijl.

Met de trainer spreek je af waar en wanneer je wilt trainen. Je kunt namelijk komen trainen in onze luxe PT studio in Landsmeer. Maar een trainer kan ook op locatie komen. Dus sporten, waar en wanneer jou dat uitkomt.

Kickboksen: word snel fit en gezond

Wist je dat je tijdens een kickbokstraining vrijwel al je spieren gebruikt? Kickboksen wordt dan ook niet voor niets een full body workout genoemd. Het is de perfecte manier om heel je lichaam te trainen. Je spieren worden er zowel sterk als lenig van.

Omdat je er ook een hoop calorieën mee verbrandt (tijdens een training kan dat oplopen tot 700 calorieën in een uur), is het ook een heel geschikte sport om je te helpen sneller af te vallen.

Onder begeleiding van de personal trainer ga je leren kickboksen. Kickboksen is van oorsprong dan wel een vechtsport, maar bij onze lessen leer je dit zonder te sparren. Je hoeft de trappen en stoten dus niet op een ander uit te voeren. Je oefent ze samen met de trainer of op een bokszak.

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe een training eruit kan zien:

Kies de training die bij je past

Trainen in groepen is niet voor iedereen de beste manier. Soms heb je geen zin in een hoop mensen om je heen. Maar het kan ook zijn dat je je onzeker voelt of dat het tempo te hoog of te laag ligt. Personal training is de oplossing voor deze problemen.

Bij Delda Sport kun je individueel trainen met een personal trainer of in kleine groepjes van maximaal 8 mensen sporten. Doordat we met zulke kleine groepjes werken, is er veel ruimte voor individuele begeleiding. Je kunt dus vragen stellen en in je eigen tempo leren.

Bij 1 op 1 lessen krijg je alle aandacht van de trainer. Tijdens het sporten zul je veel feedback krijgen, waardoor je de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Wat je redenen ook zijn om te sporten, wat je ook wilt bereiken, bij Delda Sport krijg je begeleiding op maat. Wij zorgen ervoor dat je elke keer met plezier zult gaan sporten. Wil je meer weten? Kom dan een kijkje nemen in onze luxe PT studio. We beantwoorden graag al je vragen.

Je kunt nu ook meteen een intakegesprek aanvragen. Begin vandaag al te werken aan je gezondheid en neem die eerste stap!

Gratis Intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: