Personal trainer aan huis Naarden

Ben jij op zoek naar een personal trainer aan huis in de omgeving van Naarden? De vakantietijd is voorbij, het normale leven gaat weer beginnen. Het kan handig zijn om nu tijd en energie te steken in je gezondheid. Dan kan heel goed met een personal trainer.

(Weer) beginnen met sporten

Tijdens de zomervakantie ligt het sporten vaak een beetje stil. Het is tijd om te genieten van het mooie weer, uitstapjes te maken, lekker te eten… Sporten is dan net even teveel moeite en hard werken. Dat is begrijpelijk, we mogen ook wel eens genieten.

Maar aan het eind van de zomer merk je misschien dat je toch wat zwaarder bent geworden. Of je conditie is wel hard achteruit gegaan! Gaat het je lukken om dat zelf weer aan te pakken? Het kan handig zijn om samen met een personal trainer hieraan te gaan werken.

Naarden-Training-aan-huis

Het is heel gemakkelijk. Er kan een personal trainer van Delda Sport gewoon bij jou thuis komen om te gaan sporten. Je gaat dan aan de slag met kickboksen. Je hoeft geen ervaring te hebben met deze (of een andere) sport.

Thuis leren kickboksen

Het heeft veel voordelen om thuis te gaan sporten. Je hebt er geen heel grote ruimte voor nodig, een kamer van 3 bij 3 meter is genoeg. Hier ga je dan met de trainer de kickboks technieken leren. Dit zijn de trappen en stoten, die je uitvoert als full body workout.

Je kunt kiezen voor binnen trainen of buiten. Als je in de buurt een park hebt, een bos, veld of plein, dat kun je ook lekker buiten sporten. De trainer zorgt voor het materiaal.

Wil je zien hoe een personal trainingssessie eruit kan zien? Bekijk dan onderstaand filmpje, waarin Quinty Trustfull een kickbokstraining van Danny Delvers krijgt.


Je hoeft dus niet naar de sportschool. Je kunt trainen wanneer jou dat uitkomt. En dat de trainer langskomt is jouw stok achter de deur om regelmatig te sporten. Dat maakt de drempel heel laag.

Persoonlijke aanpak en trainingsplan

Voor je begint met sporten zal de trainer langskomen om een intakegesprek met je te hebben. Jullie kunnen bespreken wat je wilt bereiken met het kickboksen, dus wat je doel is. Dat kan zijn afvallen, conditie opbouwen of sterker worden.

Verder kun je het natuurlijk aangeven als je last hebt van een blessure of iets anders waar rekening mee moet worden gehouden. Het mooie van personal training is, dat de training helemaal wordt afgestemd op wat jij nodig hebt.

Daardoor is deze aanpak heel persoonlijk en dat heeft als voordeel dat je:

  • Gemotiveerd bent op te sporten
  • Snel leert en vooruit gaat
  • Snel je doelen zult bereiken

Doordat je een op een werkt, zul je de sport snel onder de knie krijgen. De trainer geeft je veel feedback, zodat je snel leert. Je zult merken dat je door deze manier van sporten eindelijk je doelen kunt bereiken.

Personaltraining-Naarden

Ook als je sporten eerder nooit leuk vond, zul je merken dat kickboksen met een personal trainer heel anders is dan andere manieren van sporten. De trainer helpt je met de dingen die jij moeilijk vindt en zorgt ervoor dat je training altijd leuk, uitdagend en afwisselend is.

Aan je doelen werken

Wil jij ook al heel lang gewicht verliezen? Zou je regelmatig willen gaan sporten, maar lukt dat niet? Is je conditie heel slecht en zou je best wat fitter willen zijn? Grijp dan nu je kans. De zomer is voorbij, je hebt alle energie. Gebruik die om een nieuwe gewoonte te beginnen: elke week sporten!

Het kan je zeker lukken als je samen met een personal trainer gaat sporten. Maak snel een afspraak, door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. We nemen snel contact met je op!

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: