Personal trainer aan huis Haaren

Ben jij op zoek naar een personal trainer aan huis in Haaren? Sporten met een personal trainer geeft snel resultaat. Het is gemakkelijker om af te vallen of een betere conditie te krijgen, als je dit onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer doet.

De voordelen van leren kickboksen

Woon je in (de omgeving van) Haaren en wil je graag met een personal trainer aan de slag? Bij Delda Sport kunnen we je helpen. Wij komen naar je toe, waar je ook woont. Al onze trainers zijn goed opgeleid en kunnen je helpen om je doelen te bereiken.

Sporten-PersonalCoach-Haaren

Dit doen we door middel van kickbokstraining. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, wij helpen je in korte tijd de beginselen onder de knie te krijgen. Waarom kickboksen? Het doen van deze sport heeft veel voordelen:

 • Je krijgt er een enorm goede conditie door
 • Je verbrandt veel calorieën (tot 700 in een uur tijd)
 • Je spieren worden sterk en lenig
 • Je zelfvertrouwen verbetert
 • Je leert doorzetten en grenzen verleggen

Samen met de trainer leer je de trappen en stoten goed uitvoeren. Het kickboksen wordt gebruikt als fitnessmethode, niet als vechtsport. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je klappen oploopt. Je oefent alleen met de trainer de bewegingen.

Begeleiding van een personal trainer

Eén op één werken met een personal trainer brengt veel voordelen met zich mee. Als eerste begin je met een intake gesprek, zodat je kunt vertellen wat je doelen precies zijn. Wil je afvallen of een goede conditie krijgen? Heb je blessures of een ziekte waarmee rekening moet worden gehouden?

PersonalTraining-Haaren-Gesprek

Na dit gesprek stelt de trainer een op jouw wensen afgestemd trainingsschema op. Daarna kunnen jullie aan de slag gaan. Omdat de trainer weet wat je wensen zijn, bestaat je training uit oefeningen die regelrecht naar je doel leiden.

Je werkt dus heel direct en efficiënt aan jezelf. Dat is iets wat je in een groepsles niet of nauwelijks kunt bereiken. Daarnaast kan de trainer je goed in de gaten houden. Hij of zij kan direct inspringen als er iets verbeterd zou moeten worden en geeft je advies hoe het beter kan.

Ook mentaal is de trainer er om je te ondersteunen. We hebben allemaal wel eens een dip en zijn moe of hebben geen zin. Met een personal trainer lukt het je om daar voorbij te komen. Hij kan je motiveren en geeft je het plezier in sporten terug.

Voordelen personal trainer:

 • Stemt de training af op jouw doelen
 • Kan direct feedback geven
 • Je leert snel doordat je 1 op 1 werkt
 • Is je stok achter de deur om netjes elke week te sporten
 • De training is altijd leuk en uitdagend
 • Kickboksen om af te vallen, sterk te worden en je conditie te verbeteren

Met plezier sporten

Sporten met een personal trainer is investeren in een gezond en fit lichaam. Bij Delda Sport weten we dat plezier bij het sporten heel belangrijk is. Daarom maken wij trainingen leuk en uitdagend. Elke keer zul je weer andere oefeningen doen, zodat het nooit een sleur wordt.

Wil je zien hoe een training eruit ziet? Bekijk onderstaand filmpje, waarin Danny Delvers een training geeft aan Quinty Trustful, presentatrice van Koffietijd.

Een personal training aan huis kan binnen gegeven worden (in een ruimte van minimaal 3 bij 3 meter), maar ook buiten. Op een plein, in een park of op een veldje. Binnenshuis heb je veel privacy, maar buiten sporten is natuurlijk ook prettig in de frisse lucht.

Heb je interesse gekregen? Vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: