Personal coach Amsterdam Oud Zuid

Door regelmatig met een personal coach te sporten, werk je aan je lichamelijke gezondheid: je conditie, sterke spieren en een gezond gewicht. Zie jij dit ook wel zitten? Bij Delda Sport in Amsterdam kun je in kleine groepjes of individueel gaan trainen.

Personal coach Amsterdam Oud Zuid

Maak je een afspraak met een personal coach van Delda Sport, dan mag je rekenen op een individuele begeleiding. Zeker als je kiest voor de een-op-een training. Maar ook als je liever meedoet met onze groepstraining staan jouw doelen centraal. De groepen worden nooit groter dan maximaal 8 personen. Zo blijven de privacy en de kwaliteit gegarandeerd.

personal coach afvallen

Personal coaching Amsterdam Oud Zuid

De personal coach Amsterdam Oud Zuid komt niet met een kant-en-klaar programma op de proppen. Wij hanteren geen standaard schema’s. Iedere persoon is uniek. Geen mens is hetzelfde. Welke doelen heb jij voor ogen? Die zijn misschien weer totaal anders dan die van je partner of je vriend. Ook de manier waarop we deze doelen gaan bereiken vraagt om maatwerk. Bij ons mag je dus helemaal vertrouwen op een persoonlijke aanpak. De oefeningen die we je aanbieden zijn gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

personal coaching amsterdam

Personal coaching Amsterdam Oud Zuid

Wil je eerst graag kennis met ons maken? Vraag dan vrijblijvend een intake aan. Tijdens onze ontmoeting vertellen we je meer over onze unieke methode. We kiezen voor een combinatie van krachttraining en kickboksen. Dit zorgt voor uitstekende resultaten. Een ander groot voordeel van onze werkwijze is dat het trainen leuk is, maar ook leuk blijft. De kans dat je na een paar trainingen stopt is vrij klein. Graag kom je telkens opnieuw naar onze studio voor de volgende training. Ook onze persoonlijke aanpak speelt hierbij een rol. Kwaliteit staat bij ons tenslotte zeer hoog in het vaandel. Kom je met de auto naar onze studio? Parkeren is helemaal gratis.

Heb je altijd al willen sporten, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Kom gewoon een keer kijken in onze sportschool (in Landsmeer, op 10 minuten van Amsterdam). Wil je meer weten, vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaand contactformulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: