Nerf Amsterdam: Feestjes, games en evenementen
27 december 2017 

Nerf Amsterdam: Feestjes, games en evenementen

Woon jij in Amsterdam en vind jij de nerf guns helemaal te gek? Lees dan dit artikel waarin wij jou vertellen over onze Nerf kinderfeestjes, Nerf Evenementen en onze Nerf Guns die gehouden worden bij Delda sport aan het randje van Amsterdam Noord.

 

Nerf kinderfeestje Amsterdam

Wil jij jouw eigen Nerf party houden in Amsterdam? Dit is mogelijk bij Delda sport. Met verschillende Nerf geweren ga je aan de slag in de Nerf ArenA waarin we verschillende games spelen , waarin eerlijkheid, sportiviteit en teamwork naar voren komen.

Nerf kinderfeestje amsterdam

90 minuten lang staat de Nerf Arena tot jullie beschikking, waar uiteraard begeleiding bij is voor een goede voortgang van de games. Trek je Nerf beschermingsoutfit aan ( Veiligheidsbril en vest) en strijd om de ware Nerf champ te worden.

nerf feestje amsterdam

Nerf evenement Noord Holland

Op zoek naar een Nerf evenement in Noord Holland? Kom dan naar de Nerf Games bij Delda Sport. Elke 2 maanden organiseert Delda sport De Nerf games in Amsterdam. De eerst volgende Nerf Games vinden plaatst op zondag 11 februari 2017.
Klik op de onderstaande link en stuur ons een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende Nerf Games.

Bericht sturen contactformulier >>

Hieronder kun je een video zien van de 10 beste Nerf Guns.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: