Kickboksen/boksen voor advocaten

Kickboksen voor advocaten. Wat hebben die twee met elkaar te maken? Niet veel denk je? Kickboksen is een sport die juist goed bij de mentaliteit van advocaten past. Zij maken dagelijks een strijd mee in de rechtszaal.

De winnaarsmentaliteit

Advocaten verdedigen hun cliënten met alles dat ze in zich hebben en zoeken de zwakheden in de verdediging van hun tegenstander. Dit is met kickboksen niet anders. Iedereen kan baat hebben bij de voordelen van kickboksen. Het is een sport die ontzettend goed helpt om stress te verlichten en je fysiek helemaal uit te leven.

Maar wat kickboksen voor advocaten zo aantrekkelijk maakt is dat ze een winnaarsmentaliteit hebben. Ze zijn mensen die zichzelf mentaal in de strijd werpen en proberen oplossingen te bedenken voor hun cliënten.

Tijdens een kickbokstraining kunnen ze hun energie op een andere manier kwijt, maar wel met dezelfde intensiteit die hun in hun werk zo ver brengt. Het geeft ze veel voldoening met de sport bezig te zijn en hun doelen te behalen.

 

KickboxenAdvocaten

Discipline en doelgerichtheid

De rechtenstudie is een zware studie. Je hebt er discipline en doelgerichtheid voor nodig om je door alle wetboeken heen te worstelen. Deze discipline passen advocaten ook toe in het sporten, evenals ambitie en gedrevenheid. Wat een advocaat aanpakt, dat doet hij met al zijn energie.

Kickboksen is heel geschikt als uitlaatklep. Zo vinden advocaten de balans tussen mentale en fysieke inspanning. Daarnaast draait het in deze sport om techniek, focus en het beoordelen van je tegenstander. Advocaten herkennen dit ook uit hun werk.

Het maximale uit je sport halen

Een advocaat is een gedreven mens die het maximale uit zijn training wil halen. Bij Delda Sport kunnen we je helpen als dit ook is wat jij wilt (of je nou advocaat bent of niet).

Door onze persoonlijke aanpak, waarin we kijken wat jouw doelen zijn, kun je alles uit je sport halen wat je wilt. We kunnen dit doen in een individuele training of een Small Group training.

Denk je dat kickboksen iets voor jou kan zijn, of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: