Kickboksen Zuidas Amsterdam? Kom langs in onze Luxe kickboks-studio
02 november 2017 

Kickboksen Zuidas Amsterdam? Kom langs in onze Luxe kickboks-studio

Werk je in Amsterdam op de Zuidas en zou je graag kickboksen? Na een lange werkdag is het heerlijk om even al je spieren los te maken met een les kickboksen. Lijkt je dat wat? Kom dan trainen bij Delda Sport in Landsmeer.

Ervaren Personal Trainers

Landsmeer is gelegen op slechts een kwartier rijden van de Zuidas. Onze sportschool beschikt over eigen gratis prive parkeerplaatsen en de training vindt plaats in onze luxe Personal Training studio. Hier kun je trainen onder begeleiding van goed opgeleide en ervaren trainers. Je hebt de keuze om aan de slag te gaan in privélessen of in kleine groepjes.

Kickboxen Zuidas Amsterdam

Privélessen

Als je nog geen ervaring hebt met het kickboksen, dan zijn privélessen een goede manier om in alle rust de kickbokstechnieken onder de knie te krijgen. Je krijgt alle aandacht van de trainer, die je motiveert en helpt om het beste uit jezelf te halen.

Je wordt niet afgeleid door een grote groep anderen. Ook hoef je je niet onzeker te voelen, omdat je ziet dat anderen misschien verder zijn dan jij. Tijdens deze lessen zul je merken dat je hard vooruit gaat.

In kleine groepjes trainen

De Small Group Training is heel geschikt voor mensen die graag met anderen samen trainen. Ook is het wat goedkoper, omdat je de kosten kunt delen met elkaar. De groepjes zijn bewust klein gehouden, maximaal zes personen. Daardoor heb je veel ruimte om je heen en is er genoeg aandacht van de trainer.

KickboxenZuidasAmsterdam

Werken aan je doelen

Als je wilt beginnen met kickboksen, doen we allereerst een intake gesprek met je. Hierin geef je aan wat je doelen zijn (bijvoorbeeld conditie opbouwen of afvallen). De trainer kan dan tijdens de lessen rekening houden met jouw doelen en zorgen dat je deze gaat behalen.

Alle kickbokslessen duren een uur. Je werkt tijdens dit uur aan je conditie en de kickbokstechnieken. Kickboksen is goed voor je balans, je reflexen en je coördinatie.

Er wordt altijd rekening gehouden met jouw situatie en mogelijkheden. Bij ons staat veiligheid voorop. Maar zeker ook plezier. Want als je geen plezier hebt in het sporten, houd je het niet vol. We zorgen ervoor dat je elke week weer graag naar de training komt.

Heb je zin gekregen om eens mee te doen met een les? Vraag dan een proefles aan of vul onderstaand formulier in voor een gratis intake gesprek.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: