Kickboksen voor IT'ers

Is kickboksen een geschikte sport voor IT’ers? Mensen die in de IT werken, zitten vaak de hele dag en zijn daardoor niet veel in beweging. Kickboksen is de ideale manier om je lichaam lekker aan het werk te zetten.

De hele dag zitten

Als je IT’er bent, zul je wel merken dat je echt een zittend beroep hebt. Je zit de hele dag achter je computer en staat hooguit op voor een wandeling naar de printer of het koffie-apparaat. Door veel te zitten, gaat je fysieke conditie achteruit.

Misschien heb je wel eens nagedacht over sporten, maar denk je dat kickboksen niets voor jou is. Je houdt niet van vechten en je bent helemaal niet sterk of fit. Maar door de hele dag te zitten, krijg je ook geen energie. Een uurtje sporten brengt je lekker in beweging, daar krijg je juist energie van!

Kickboxen voor ITers

Kickboksen is een geweldige sport voor IT’ers en wel omdat het een workout is voor het hele lichaam. Je rug, je schouders, je buik en je benen, die voornamelijk in een houding in een stoel zitten, worden door kickboksen weer soepel en sterk.

Kickboksen is een full body workout

Bij Delda Sport draait kickboksen niet om vechten, maar om je lichaam in goede conditie te krijgen. De oefeningen die gedaan worden, maken je spieren sterker, je houding wordt beter (erg belangrijk als je veel zit) en je wordt over het geheel genomen veel fitter.

KickboxenvoorITers

Kickboksen leren in privélessen of in kleine groepjes

Niemand verwacht, dat als je begint met een nieuwe sport, dat je al iets weet van kickboksen. Samen met de trainer ga je aan het werk om de basistechnieken te leren. Je kunt kiezen voor privélessen. Tijdens deze les krijg je alle aandacht van de trainer en kun je snel en effectief je doelen bereiken.

Het is ook mogelijk om te trainen in Small Group Trainingen. In deze groepjes sport je samen met maximaal zes anderen. Onder begeleiding van de trainer ga je aan de slag.

Van tevoren stel je je doelen op. Dit kan zijn meer energie krijgen, sterker worden, afvallen of een betere conditie krijgen. De trainer zal je helpen deze doelen te bereiken. Er wordt goed rekening gehouden met jouw situatie en wat je wel en niet aankunt.

Fit en energiek

Kickboksen is dus een heel geschikte sport, voor mensen die de hele dag zitten. Of je nu IT’er bent of op een kantoor werkt, door kickboksen kun je je weer fit en energiek voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten over kickboksen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: