Kickboksen voor bedrijven

Sporten draagt veel bij aan een goede gezondheid en daardoor ook aan een goede motivatie op het werk. Mensen die fit zijn en zich lichamelijk sterk voelen, kunnen hun werk beter doen en zorgen voor een fijne sfeer op de werkvloer.

Kickboksen aanbieden

Als werkgever heb je dus baat bij fitte en gezonde werknemers. Dat kun je bevorderen door als bedrijf een sport aan te bieden. Kickboksen is een geweldige workout en de trainers van Delda Sport kunnen naar jouw bedrijf komen om je werknemers te trainen.

Bedrijven-kickboksen

Hoe dat precies werkt? Kickboksen kun je doen als full body workout. Het is geschikt om conditie te trainen en spieren op te bouwen. Er wordt niet gespard, dat betekent dat de trappen en stoten niet op elkaar worden geoefend. Kickboksen wordt gebruikt als fitness.

De trainer neemt alle benodigde materialen mee. Werknemers krijgen een leuke en uitdagende training. En dat zorgt voor veel meer energie op een dag, dat iedereen zich fitter voelt en zal ook bijdragen aan minder ziekteverzuim.

De voordelen van sporten op het werk

Zorgt voor een energieke onderbreking

Een pauze tussendoor geeft al meer energie, maar een half uur of een uur sporten doet dat nog beter. Je kunt even alle stress van het werk loslaten en je kunt je gedachten op iets heel anders richten. Daarna ga je helemaal verfrist weer aan het werk.

Spieren losmaken

Vooral op kantoor zitten we de hele dag in dezelfde houding. Maar ook mensen die fysiek werk doen, zullen vaak dezelfde bewegingen maken. Tijdens het kickboksen worden al je spieren aan het werk gezet, en maak je alles even goed los.

Dat voorkomt niet alleen RSI, maar ook andere gewrichtsklachten. Het helpt bij een betere doorbloeding, zorgt voor een gezond hart- en vaatstelsel. Het maakt spieren sterker en soepeler.

Kickboxen-voor-bedrijven

 

Teambuilding

Samen sporten zorgt voor een heel andere dynamiek op het werk. In plaats van dat mensen zich bezig houden met alleen zakelijke interacties, kunnen ze nu samen sporten: elkaar helpen, motiveren en grenzen helpen opzoeken.

Dat kan zorgen voor meer plezier, ook tijdens het werken. Het zal de banden tussen mensen onderling sterker maken.

Betere gezondheid

Dat sporten gezond is, weten we allemaal. Toch zijn er veel mensen die niets aan sport doen of te weinig. Mensen die te weinig bewegen, lopen meer risico op hart- en vaatziekten, overgewicht en andere gezondheidskwalen.

Door sport aan te bieden op het werk, wordt het makkelijker gemaakt om meer te bewegen. Als je werknemers meedoen, zal dat bijdragen aan een goede gezondheid. Het ziekteverzuim op het werk zal daardoor afnemen.

Kennismaken met kickboksen

Door kickboksen aan te bieden op het werk, stimuleer je werknemers om eens een sport te gaan proberen. Iemand die niet zo snel zelf naar de sportschool zou gaan, krijgt nu de kans heel laagdrempelig te kickboksen te proberen.

Kickboksenvoorbedrijven

Sportief of niet sportief aangelegd, de trainer van Delda Sport kan iedereen motiveren en begeleiden. Onze trainers zijn goed opgeleid en kunnen zowel beginners als gevorderden een leuke training aanbieden.

Een training bestaat uit het aanleren van de basistechnieken van het kickboksen: de trappen en stoten (highkicks, lowkicks, jabs of hoekstoten). Daarnaast worden er ook oefeningen gedaan om de conditie te trainen en is er aandacht voor krachttraining.

Denk je dat een kickbokstraining ook iets is voor in jouw bedrijf? Neem dan snel contact op met Delda Sport. Gebruik het contactformulier om je gegevens achter te laten en een offerte aan te vragen. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Over de schrijver
uggs
Door

uggs

op 19 Aug 2013

good articles

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: