Kickboksen in Amstelveen: Wat zijn de kosten?
06 oktober 2018 

Kickboksen in Amstelveen: Wat zijn de kosten?

Kickboksen in Amstelveen, wat kost dat nou? En waar kun je nou kickboksen op een veilige en leuke manier? Als je hier naar op zoek bent dan kun je bij Delda Sport Amstelveen terecht. In dit artikel vertellen we je wat de kosten zijn en waar je op moet letten als je een kickboksschool zoekt in Amstelveen.

 

 

Waar moet je op letten als je gaat starten met kickboksen in Amstelveen?

Oke, je wilt dus starten met kickboksen? Kickboksen is een heftige sport waarbij je aardig wat blessures kunt oplopen denken veel mensen merken wij wanneer ze bij Delda Sport komen. Het tegendeel is waar kickboksen is een hele veilige sport, mits je gaat trainen bij de juiste kickboksschool. Wat erg belangrijk is is dat je een sportschool vindt die een recreanten groep heeft en waar ze goed opletten op veiligheid en hardheid van de deelnemers.

wat kost kickbokstraining in amstelveen

Het kan namelijk zo zijn dat een kickboksschool een recreanten groep heeft, maar dat deze groepen wel gewoon sparren. Sparren is dat je een wedstrijd na simlueert en met elkaar het gevecht aangaat door middel van verschillende kickbokstechnieken elkaar prbeert aan te vallen en probeert op de juiste manier te verdedigen. Tijdens de sparsessies kunnen de meeste blessures ontstaat.

Zorg ervoor dus voor dat je een kickboksschool vindt die het liefst geen sparsessies toepast of als ze dit toch niet goed kijken door het nemen van een proefles om te zien hoe goed er op veiligheid gelet wordt.

Bij Delda Sport zijn er tijdens de trainingen geen sparsessies en gebruiken we kickbokstechnieken vooral om de doelstellingen van onze leden te behalen. Dit kan zijn dat je wat kilo’s kwijt wilt, strakker wilt worden of gewoon een leuke sport zoekt waarbij je een goede uitlaatklep hebt en je jezelf weer fit en gezond gaat voelen door een aantal keer per week heerlijk te trainen op een veilige manier.

Wat zijn de prijzen voor kickbokstraining in Amstelveen?

De prijzen voor kickbokstrainingen kunnen erg verschillen als je zoekt op kickboksscholen in Amstelveen.

Je kunt kiezen uit grote groepstrainingen waar je met meer dan 25 personen staat, maar je kunt ook kiezen voor kleine groepjes maximaal 8 personen of zelfs trainen met je eigen personal trainer. Dit kan alleen, maar kan ook met 1,2 of 3 vrienden.

Bij Delda Sport zitten wij echt op de personal training. Dus je kunt kiezen om met een eigen privetrainer te werken of mee te doen met een bestaande groep waarbij de groep nooit groter is dan 10 personen. Op deze manier weet je zeker dat je genoeg aandacht krijgt en kunnen wij je ook helpen met het behalen van jouw doelstellingen.

kickboxen in amstelveen tarieven

De kosten voor 1 op 1 training ligt in Amstelveen tussen de 65 en 95 euro per training;
De kosten voor small group training ligt in Amstelveen tussen de 15 en 40 euro per training

Hoe te starten met kickboksen in Amstelveen?

Zoek online naar 2 of 3 verschillende kickboksscholen in Amstelveen en vraag een proefles aan om te zien wat voor gevoel je bij die sportschool hebt. Wanneer je een proefles aanvraagt voor personal training vragen de meeste sportscholen daar wel een bedrag voor omdat een trainer dan echt alleen voor jou de training geeft, maar bij de meeste sportscholen kun je vaak wel gratis meedoen aan een small group training of aan een grote groepstraining.

Wil je bij Delda Sport een proefles aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Proefles aanvragen >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: