Kickboksen Amsterdam Osdorp: Kom langs in onze luxe boksstudio

Kickboksen Amsterdam Osdorp: Kom langs in onze luxe boksstudio

Zou jij graag willen kickboksen en woon je in omgeving Amsterdam Osdorp? Sportschool Delda Sport is gevestigd in Landsmeer, op ongeveer 15/20 minuten afstand. Je kunt hier trainen in kleine groepjes of kiezen voor privéles met een personal trainer.

Leren kickboksen bij Delda Sport

Door te gaan kickboksen kun je werken aan je eigen persoonlijke doelen. Het is een geschikte sport om af te vallen, om zowel fysiek als mentaal sterker te worden en om een uitstekende conditie te krijgen. Wat je doel ook is, met kickboksen ligt het binnen handbereik.

Wil je leren kickboksen, dan heb je een goede trainer nodig. Bij Delda Sport werken enkel goed gediplomeerde trainers, die veel ervaring hebben met het trainen van zowel beginners als gevorderden. Zij zorgen elke keer voor een leuke en uitdagende training.

Je kunt kiezen voor privélessen of les in kleine groepjes, de Small Group training.

Kickbokstraining-Osdorp

Privéles

In een privéles zul je in hoog tempo leren. Heb je nog geen ervaring, dan leer je in korte tijd de basistechnieken van het kickboksen. Zo zou je na een paar weken kunnen overgaan naar een Small Group Training. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je je onzeker voelt om te sporten in groepen.

Doordat je één op één sport, krijg je alle feedback die je nodig hebt. De trainer kan direct inspringen op wat hij of zij ziet. Het trainingsprogramma is precies afgestemd op jouw doelen. Daardoor werk je snel en effectief aan wat je wilt bereiken.

Small Group Training

Samen sporten in kleine groepjes werkt heel motiverend. Je hebt steun aan elkaar en het is ook gezellig. Omdat de groepjes klein zijn (maximaal 8 personen) heeft de trainer nog altijd veel overzicht en kan hij of zij iedereen persoonlijk begeleiden.

Een goed begin is het halve werk

Als je wilt beginnen met kickboksen, krijg je bij Delda Sport eerst een intakegesprek. Dit is belangrijk, zo kunnen we elkaar leren kennen. In dit gesprek vertel je zelf wat je doelen zijn voor het sporten. Bijvoorbeeld afvallen of sterker worden.

Ook kun je aangeven of er nog bijzonderheden zijn waar rekening mee moet worden gehouden, zoals een blessure of zwakke gewrichten of spieren. Je kunt natuurlijk ook vragen stellen aan de trainer, over zaken die voor jou nog onduidelijk zijn.

Met de informatie die je geeft in dit gesprek, kan de trainer een trainingsprogramma op maat voor je samenstellen. Zo kan hij precies die oefeningen uitkiezen die jou verder zullen helpen.

Als de training begint, zul je merken dat je door deze aanpak snel leert, snel vooruitgaat en je doelen in korte tijd kunt bereiken.

De leukste kickbokstrainingen

Een kickbokstraining bestaat uit verschillende onderdelen. Je houdt je bezig met krachttraining (hiervoor kunnen dumbbells of barbells worden gebruikt), conditietraining (hier zijn fitnessapparaten voor) en het aanleren van de kickbokstechnieken.

Je leert op de juiste manier trappen en stoten. Deze oefeningen doe je samen met de trainer of op een bokszak. Er wordt niet gespard. Zo leer je kickboksen zonder dat je bang hoeft te zijn voor blessures.

Sporten houd je alleen vol als je uitgedaagd wordt en als het afwisselend en leuk gemaakt wordt. Onze trainers weten dit als geen ander. Zij zorgen voor een gezellige sfeer en letten erop dat de oefeningen die je doet elke keer weer anders zijn.

Dat is de reden dat onze sportschool zo gewaardeerd wordt door de sporters die er komen. Dat kun je horen in onderstaand filmpje:

Denk je dat kickboksen ook wel iets voor jou is? Aarzel niet langer en vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Als je je gegevens achterlaat nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: