Fitness schema om thuis te oefenen

Je hebt een goed fitness schema nodig als je thuis aan je conditie wilt werken. Het kost vaak veel tijd om dit te vinden. Hoe vaak moet je sporten, welke oefeningen moet je doen? Met kickboks Masters haal je een complete cursus in huis met oefeningen om af te vallen en een goede conditie te krijgen.

Thuis sporten is gemakkelijk

Mensen willen graag thuis sporten, omdat het gemakkelijk is en je er alle privacy hebt om je gang te gaan. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan, alles dat je nodig hebt is een slaapkamer of wat ruimte in de huiskamer waar je kunt bewegen.

Thuis-oefenen-fitness-schema

Maar hoe pak je dat bewegen aan, hoe vind je een goed schema? Er zijn wel oefeningen te vinden op Youtube, maar vaak zijn ze slecht gefilmd en kun je niet duidelijk zien wat je moet doen. En al helemaal niet hoe vaak je het moet doen om je doel te bereiken.

Online cursus Kickboks Masters

Kickboks Masters is een online cursus, waarmee je binnen enkele weken kunt leren kickboksen. Kickboksen is een leuke en goede manier om aan je conditie te werken, om af te vallen of gewoon lekker met sport bezig te zijn.

Je zoektocht is ten einde als je deze cursus aanschaft. Je hebt alle informatie bij de hand om thuis te gaan sporten. De cursus wordt gegeven door Danny Delvers, die alle ins en outs kent van het kickboksen. En hij weet hoe hij de kickbokstechnieken duidelijk kan uitleggen.

Uitleg van alle kickbokstechnieken

Kickboks Masters bestaat uit 18 modules, boordevol informatie over alle kickboksbewegingen. Zo hoef je dus niet heel het internet af te speuren naar een goed schema, naar andere bewegingen of oefeningen.

Thuis-fitness-schema-oefenen

Elke module behandelt een kickbokstechniek en een module duurt 55 minuten. Tijd genoeg dus om een trap of stoot goed onder de knie te krijgen. En heb je het nog niet helemaal door, dan kijk je de module nog een keer.

Met Kickboks Masters leer je het kickboksen in hoog tempo. Danny Delvers wordt jouw prive trainer thuis. Door met deze cursus aan de slag te gaan, geniet je van heel veel voordelen.

Voordelen Kickboks Masters:

  • Duidelijke uitleg in het Nederlands, dus geen misverstanden of miscommunicatie.
  • Online training: dus je kunt de cursus overal kijken.
  • In je eigen tempo leren: leer je snel, dan kijk je de modules snel na elkaar en ga je snel vooruit. Heb je meer tijd nodig, ook geen probleem. Je krijgt je levenlang toegang tot de cursus.
  • Training van Danny Delvers, die al 20 jaar ervaring heeft in het kickboksen.
  • Betrouwbare en overzichtelijke informatie.
  • Behandelt alle kickbokstechnieken in 18 modules.
  • Een sport leren waarmee je kunt afvallen, aan je conditie kunt werken en meer kracht krijgt.

Inhoud online cursus Kickboks Masters

Kickboks Masters bevat 18 modules plus gezonde voedingsschema’s om je te helpen met afvallen. Dit is de inhoud van de cursus:

14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen

4 modules: Zaktraining work-outs

Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool

Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Full body workout

Dus wil jij aan fitness doen in de privacy van je eigen huis? Heb je al ruimte gemaakt in een kamer en sta je klaar om aan je gezondheid te werken? Dan is Kickboks Masters van jou. Gemakkelijk aan te schaffen en direct te kijken.

Fitness-schema-oefenen-thuis

Misschien vraag je je af kickboksen nou wel de juiste manier voor jou is, om aan je conditie te werken of af te vallen? Het is toch zeker een vechtsport? Van oorsprong is het dat wel, maar kickboksen is een ontzettend leuke sport, die je ook kunt gebruiken als fitness.

Dat is wat je leert met Kickboks Masters. De trappen en stoten voer je wel uit, maar je gebruikt ze alleen om je lichaam lekker te laten bewegen. Zo wordt kickboksen een full body workout, waarmee je 700 calorieën per uur verbrandt!

Rustige en duidelijke uitleg

Door de duidelijke uitleg van Danny leer je snel de basistechnieken. Doordat alles goed in beeld wordt gebracht en er veel aandacht wordt besteed aan het voordoen van elke beweging, leer je deze goed uitvoeren. En dat is belangrijk voor de veiligheid.

Zo leer je trappen en stoten, leer je over warming up en cooling down en hoe je een zaktraining kunt doen. Voor je het weet ben je een echte Kickboks Master. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe een training eruit ziet.


Als je alle modules hebt bekeken en merkt dat kickboksen echt superleuk is, dan heb je door de cursus alles in huis om voortaan zelf thuis aan fitness te doen. Dit is dus een eenmalige investering, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Grijp je kans en schrijf je in voor Kickboks Masters. Thuis fitnessen was nog nooit zo eenvoudig.

Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: