Doe een preventieve gezondheidscheck!
20 november 2019 

Doe een preventieve gezondheidscheck!

Je eet gezond, je beweegt genoeg, maar ben je echt zo gezond als je denkt? Doe nu een preventieve gezondheidscheck! Bij Delda Sport staat de Inbody Scan, waarmee snel en eenvoudig inzicht krijgt in je gezondheid.

Gezond of niet, hoe weet je dat?

Het is helaas waar, zelfs als je altijd let op je voeding en regelmatig sport, kun je niet zeker weten of je echt gezond bent. Ook slanke mensen kunnen een te hoog BMI hebben, ongezond buikvet of een te hoge bloeddruk.

Check-je-gezondheid-InbodyScan

Het is dus heel goed mogelijk dat je niet zo gezond bent als je denkt. Er zouden dus problemen kunnen spelen, waar je geen weet van hebt, die later je gezondheid kunnen bedreigen. En dat terwijl je die heel gemakkelijk kunt voorkomen.

Een preventieve gezondheidscheck is daarom geen gek idee. Hoe je dat kunt doen? Door gebruik te maken van de Inbody Scan bij Delda Sport. Met dit slimme apparaat kun je snel en moeiteloos allerlei onderdelen van je lichaam laten doorlichten.

Wat doet de Inbody Scan?

De Inbody Scan is een apparaat dat niet alleen kan wegen, maar ook de samenstelling van je lichaam kan meten. Om inzicht in je gezondheid te krijgen, is het nodig om meer te weten dan alleen je gewicht.

De Inbody Scan meet de volgende punten:

  • Spier-vet analyse
  • Obesitas analyse
  • Lichaamstype
  • Metabolisme
  • Een analyse van je lichaamssamenstelling

Om dit te kunnen meten, ga je op de Inbody Scan staan. Er zitten een aantal sensoren op het apparaat, twee bij de handen en twee bij de voeten. Hier wordt een lichte stroom doorheen gestuurd, waar je niets van voelt. Daarmee kan het apparaat je lichaamssamenstelling meten.

InbodyScan-gezondheid

De uitslag heb je binnen enkele ogenblikken. Natuurlijk zegt je gewicht wel iets over je gezondheid, maar nog belangrijker is het om te weten hoe het zit met de verhouding tussen vet en spieren, waar lichaamsvet zich ophoopt en hoe het met je metabolisme gesteld is.

De Inbody Scan meet dit allemaal en de uitslag krijg je uitgeprint in een overzicht. Na de scan kan een personal trainer van Delda Sport de resultaten met je doornemen.

Je gezondheid aanpakken

Stel nou dat blijkt dat je iets te zwaar bent of dat je last hebt van een hoge bloeddruk of ongezond buikvet? Als je graag iets wilt doen met de uitslag, kunnen wij je hierbij helpen. We geven advies op het gebied van voeding, beweging en een gezonde leefstijl.

Het kan dus nodig zijn om veranderingen aan te brengen in je eetpatroon of hoeveel je beweegt. Met de hulp van een personal trainer is dit veel gemakkelijker, dan als je dit zelf zou moeten doen.

Het veranderen van gewoontes is iets waar je een steuntje bij in de rug kunt gebruiken. De personal trainer stelt een plan van aanpak op, dat past bij jouw persoonlijke doelen. Hier zul je veel houvast aan hebben.

Je krijgt advies op het gebied van voeding, met gezonde recepten en tips voor tussendoortjes. Je kunt komen kickboksen bij Delda Sport, wat zal helpen om af te vallen, vet kwijt te raken en een sterker, fitter lichaam te krijgen.

Bekijk onderstaand filmpje om meer te weten te komen over trainen bij Delda Sport

De gezondheidscheck door de Inbody Scan is voor iedereen een goed idee. Voorkom problemen met je gezondheid door vroegtijdig te controleren hoe het met je lichaam gesteld is. Met slechts enkele simpele veranderingen in je levensstijl kun je al veel bereiken.

Vraag nu een Inbody Scan aan via onderstaand contactformulier. Vul je gegevens in en geef aan dat je een Inbody Scan wilt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: