Cursus kickboksen: de beste manier om thuis te sporten

Cursus kickboksen: de beste manier om thuis te sporten

Zoek jij een goede cursus kickboksen, een leuke sport om thuis te kunnen doen? Werp dan eens een blik op Kickboks Masters: een volledige cursus om alle fijne kneepjes van het kickboksen te leren. In je eigen tempo, makkelijk vanuit huis.

De positieve effecten van kickboksen

Ben je op zoek naar een leuke sport, waarmee je fit en gezond kunt blijven? Het kan best zijn dat je kickboksen nooit overwogen hebt. Toch zou je dat eens moeten doen: kickboksen is geschikt voor iedereen, mannen, vrouwen, jong en oud!

Daarbij komt dat kickboksen echt ideaal is om thuis te doen. Niet iedereen gaat graag naar de sportschool of heeft daar tijd voor. Met een goede cursus kun je in korte tijd de basisbeginselen leren en kun je al snel zo vaak je wilt een lekkere workout doen.

Dit zijn de voordelen van kickboksen:

 • Het is goed voor je conditie: kom je niet veel meer buiten? Kun je niet meer naar de sportschool? Door te kickboksen train je je conditie. Het is een sport waarbij je constant in beweging bent en het tempo ligt hoog. Goed voor je hart en longen!
 • Je bouwt er spierkracht mee op. Door te stoten en te trappen maak je je spieren sterker. En dat over heel je lichaam, van je benen, rug, core tot en met je armen en schouders.
 • Helpt bij het afvallen: wil je veel calorieën verbranden? Dan is kickboksen je sport. Tijdens een workout kun je tot 700 calorieën verbranden.
 • Een full body workout: na een kickbokstraining kun je het voelen, je hebt je hele lichaam ingespannen. Je gebruikt vrijwel alle spieren en dat is goed als je verder niet zoveel beweegt.
 • Helpt stress kwijtraken. We zijn in deze tijden best gespannen en kickboksen is geweldig om die opbouwde stress kwijt te raken. De inspanning doet je goed, maar ook de concentratie die je nodig hebt en het feit dat je krachtig kunt trappen en stoten.

Leer kickboksen met Kickboks Masters

Om goed thuis te kunnen leren kickboksen, heb je een goede leraar nodig. Dat is Danny Delvers, die deze cursus geeft. Hij heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring met kickboksen en trainingen geven.

Er zijn 14 modules, waarin je stap voor stap de kickbokstechnieken worden uitgelegd. Danny doet dit in duidelijke bewoordingen en laat zien hoe een beweging gedaan wordt. Je kunt de hele cursus in je eigen tempo doorwerken.

Naast deze 14 modules krijg je ook nog een zaktrainingstraject. Hierin wordt uitgelegd hoe je op een bokszak kunt trainen en vanaf 1 april wordt er elke week een nieuwe zaktraining workouts toegevoegd! Daarmee kun je elke week aan de slag en werken aan je techniek, conditie en kracht.

Dit bevat de hele cursus Kickboks Masters:

 • 14 modules: De Basistechnieken van het kickboksen
 • Premium Zaktrainingstraject (plus elke week worden er nieuwe workouts toegevoegd)
 • Checklist: Zo vind je de ideale kickboks gym
 • Module voeding
 • BONUS: De basistechnieken toepassen in de praktijk
 • BONUS: 2x persoonlijke feedback sessie

Zoals je ziet is de cursus erg volledig. Als je Kickboks Masters afrondt, heb je alles in huis om of zelf aan je eigen workouts te doen, of in te stromen in een groep in de sportschool.

Grijp je kans en leer thuis kickboksen. De drempel om te leren kickboksen is heel laag: ook al weet je nog niks, je kunt in de privacy van je eigen huis alle technieken onder de knie krijgen. Train waar en wanneer je maar wilt. Kickboks Masters kun je kijken op elk device (iOS en Android).

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: