Bokszak training dvd

Ben jij op zoek naar een goede bokszak training dvd? Je hebt goede technieken nodig als je wilt gaan trainen met een bokszak. Dus een dvd die je een duidelijke uitleg geeft komt dan goed van pas. De online training Kickboks Masters geeft je alles wat je nodig hebt.

Waarom leren boksen?

Het kan zijn dat je al ervaring hebt met boksen en graag thuis wilt kunnen trainen. Maar misschien is dat niet het geval en wil je gewoon leren boksen, zonder naar de sportschool te moeten gaan.

Boksen is ten eerste goed voor je gezondheid. Je krijgt er een goede conditie van (professionele boksers gebruiken hier ook een bokszak voor). Ook bouw je meer spierkracht op, zodat je fysiek sterker wordt.

Boxzaktraining-dvd

Wil je afvallen, dan is een bokszak training hier ook heel geschikt voor. Je verbrandt een hoop calorieën en dat kan helpen bij het verliezen van gewicht.

Met een goede cursus leer je vanaf stap 1 op een goede manier boksen. Of je nu al ervaring hebt of niet, je zult veel hebben aan deze training. Je leert op een stapsgewijze manier alle trappen en stoten. Naarmate je verder komt, kun je je technieken verfijnen.

Van daaruit zul je met meer kracht en snelheid kunnen trappen en stoten. Hoe je conditie ook is, iedereen kan deze cursus volgen.

Thuis leren boksen met Kickboks Masters

Het voordeel van de thuiscursus is natuurlijk dat je kunt trainen wanneer je wilt en hoe lang je wilt. Heb je tijd na je werk of als de kinderen naar school gaan? Start de video en begin met je training!

Daarnaast hoef je er niet voor de naar sportschool, je leert in je eigen tempo, want je hoeft niet met andere deelnemers rekening te houden. In je woonkamer, zolder of waar de bokszak hangt, train je in alle privacy.

De cursus is te bekijken op alle apparaten: laptop, smartphone of tablet en op zowel Android of iOS.

Kickboks Masters, leer boksen in je eigen tempo

Deze training wordt gegeven door Danny Delvers. Danny is een ervaren kickbokser die al twintig jaar bezig is met deze sport. Hij kent alle ins en outs en heeft zijn kennis in deze cursus gestopt, zodat jij daar van kunt profiteren.

De cursus bevat 14 modules, waarvan er vier over bokszaktraining gaan. Het lijkt eenvoudig om te beginnen met het trainen op een bokszak, maar een goede uitleg over de juiste manier van trappen en stoten is onontbeerlijk.

Dvd-bokszaktraining

Als je zomaar begint zonder enige kennis, zul je merken dat een bokszak erg hard en zwaar is. Er tegenaan slaan kan blessures veroorzaken. Dus bekijk vooral de uitleg van Danny en leer hoe je houding zou moeten zijn en hoe je een stoot of trap goed uitvoert.

Door de cursus te volgen krijg je alle handvatten om je training te kunnen doen. Je leert de basistechnieken van het kickboksen en hoe je alles uit een bokszaktraining kunt halen.

Dit zijn de modules die je in Kickboks Masters vindt over de bokszaktraining:

  • Warming up training
  • Zaktraining losse technieken
  • Zaktraining technieken combinaties
  • Zaktraining kickboks + conditionele oefeningen

Voordelen van Kickboks Masters:

  • Leren in je eigen tempo
  • Zo vaak herhalen of terugspoelen als je wilt
  • Duidelijke uitleg en betrouwbare informatie over bokszaktraining
  • Trainen waar en wanneer het jou uitkomt

Wil jij alles weten over trainen op de bokszak? Bestel dan snel Kickboks Masters. Hiermee kun je meteen aan de slag. Wil je vast een stukje van de cursus zien? Bekijk dan onderstaand filmpje.


Schrijf je direct in via onderstaande link:

Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: