Boksoefeningen voor beginners

Ben je op zoek naar boksoefeningen voor beginners? Als je gaat beginnen met boksen kun je kiezen voor lessen op een sport- of boksschool, of thuis de beginselen leren. Met de online cursus Kickboks Masters haal je alles in huis om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Leren boksen?

Voor wie begint aan een nieuwe sport is het belangrijk om je op je gemak te voelen. Dat kan lastig zijn in een sportschool, waar je omringd wordt door mensen die al meer ervaring hebben dan jij. Vaak voel je je dan verlegen.

In een groep sporten heeft ook als nadeel dat het tempo hoger of lager ligt dan wat jij nodig hebt. Sommige mensen leren snel, anderen wat langzamer. In een groep loop je daardoor uitleg mis of je verveelt je omdat het niet snel genoeg gaat.

Boksoefeningen beginners

Een abonnement op de sportschool kost ook nog eens behoorlijk wat geld. Er gaat in het aanleren van bokstechnieken aardig wat tijd zitten, dus reken maar uit wat je nieuwe sport gaat kosten.

De oplossing? Een goede online cursus kickboksen volgen. Hiermee kun je gewoon in je eigen huis, onder begeleiding van een ervaren Nederlandse trainer, alles leren over boksen.

Kickboks Masters: uitleg en oefeningen

De online cursus Kickboks Masters wordt gegeven door Danny Delvers. Hij heeft jarenlange ervaring in het trainen van mensen, van beginners tot gevorderden. Zijn uitleg is helder en duidelijk, zodat je in hoog tempo alle technieken kunt leren. Wat je normaal gesproken in de sportschool leert, kun je nu vanuit huis leren.

Je kunt alle tijd nemen om de bokstechnieken te leren. Is iets niet duidelijk, dan kun je het filmpje nog een keer kijken. Dat is het voordeel van thuis leren: je kunt zo vaak herhalen als nodig is. Of supersnel verdergaan om de volgende techniek te bekijken.

Alle technieken komen aan bod: directe stoten, hoekstoten, opstoten. En ook de trappen worden niet vergeten: lowkicks, highkicks, afhouders en nog veel meer. Elke techniek wordt tot in detail uitgelegd.

Natuurlijk leer je op deze manier heel snel. Het is alsof je je eigen privé trainer in huis hebt gehaald.

Technieken aanleren en verfijnen

Door regelmatig te oefenen met de technieken die je leert, zul je merken dat je goed vooruit gaat. Eerst werk je aan het onder de knie krijgen van de stoten en trappen, daarna kun je proberen die technieken te verfijnen.

Je krijgt meer kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Voor beginners is het belangrijk te zorgen dat je wel eerst echt de bewegingen goed uitvoert. De training benadruk zeker ook je veiligheid.

Een juiste uitvoering van de technieken voorkomt blessures. En je vergroot de effectiviteit van je stoten en trappen.

Boxoefeningen beginners

Voordelen van boksen

Als beginnende (kick)bokser kun je zo profiteren van alle voordelen die kickboksen heeft. Je werkt door te boksen aan je conditie, je spierkracht, lenigheid en coördinatie. Het is een full body workout, waarbij je veel calorieën verbrandt.

Kickboksen is dus ook heel geschikt om mee af te vallen. Daarom zul je merken dat je door deze online training te doen, een gezonder en strak lichaam krijgt.

Kickboks Masters: inhoud van de cursus

De online training Kickboks Masters is heel volledig. De training bevat:

  • Aanleren basistechnieken kickboksen: 14 modules
  • Zaktraining work-outs: 4 modules
  • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
  • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Elke module is 55 minuten lang. Er wordt per module een kickbokstechniek uitgelegd. Is alles je duidelijk, dan ga je door naar de volgende. Heb je behoefte aan een herhaling, dan kijk je hem nog een keer. Je krijgt een levenslange toegang tot de besloten leeromgeving!

Voordelen Kickboks Masters

Door het volgen van Kickboks Masters kun je dus profiteren van vele voordelen:

  • De uitleg is helder en gedetailleerd
  • Je kunt zo vaak herhalen als je nodig vindt
  • Tips om veel gemaakte fouten te voorkomen
  • Je leert snel en efficient
  • Volg training van Danny Delvers, met meer dan 20 jaar ervaring

Zet je tablet of smartphone aan en begin nu met jouw training om te leren boksen. Word binnen no time een echte Kickboks Master!

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: