Boksen Oostzaan: Trainen in een luxe boks studio
22 januari 2020 

Boksen Oostzaan: Trainen in een luxe boks studio

Boksen Oostzaan

Zoek je naar een boxtraining in Oostzaan? Dan ben je van harte welkom bij Delda Sport in Amsterdam. Wij zijn een sportschool met een missie. Inmiddels hebben we ruim 10 jaar ervaring in personal training. Honderden klanten profiteerden inmiddels van onze doeltreffende methode. Vaak gaat het om fit en slank worden. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de verbetering van je fysieke en mentale gesteldheid. Dit doen we door middel van de trainingen. We bieden je echter nog meer. Naast het sporten is het ook belangrijk om jouw gezondheid op een andere manier een oppepper te geven. Met bepaalde veranderingen in je leefstijl valt er vaak veel winst te halen. Graag gaan we ook met jou de uitdaging aan.

Boksen Oostzaan

Boxen Oostzaan

Kies je voor boksen in Oostzaan en omstreken bij Delda Sport, dan maak je kennis met de beste personal trainers. In onze sportschool werken we met een topteam. Iedere trainer heeft zo zijn of haar eigen achtergrond. De een heeft meer ervaring dan de ander. Wat we allemaal hebben, is een passie voor kickboksen. Dit zorgt voor een breed scala aan specialismen en vaardigheden. Tijdens de training kiezen we voor een combinatie tussen kickboksen en krachttraining. Dit resulteert in de beste resultaten. Wil je trainen in een een-op-een-verband, of kies je liever voor een van onze small groups? Vraag vrijblijvend een intake bij ons aan. Je mag zelf weten met welke trainer je aan de slag gaat. Maakt dat jou helemaal niet uit, laat je dan verrassen.

Boksen Oostzaan

Boxtraining Oostzaan

Het boxen in Oostzaan en omstreken is een goede training voor jou als persoon, maar je kunt het ook met een grotere groep doen. Wij geven bijvoorbeeld kickboksworkshops. Leuk voor wanneer jullie een bezigheid zoeken voor het volgende teamuitje of voor een vrijgezellenfeestje. Jong en oud zijn welkom bij deze workshops. Ervaring met kickboksen is niet vereist. Het risico op verslaving is echter groot. Heb je eenmaal een keer meegedaan met kickboksen, dan is de kans groot dat we je op een later moment weer terug zien. Onze locatie is makkelijk bereikbaar. We bevinden ons meteen aan de snelweg. Je vindt ons aan de rand van Amsterdam. Er zijn parkeerplaatsen genoeg en het parkeren is helemaal gratis. Kies je voor een workshop bij ons, dan is het natuurlijk helemaal leuk om zo dicht bij het centrum van de hoofdstad te zijn. Er zijn allerlei combinaties te bedenken. Of je gaat na afloop van de workshop gezellig met elkaar iets drinken in de stad. Veiligheid staat bij ons overigens met stip op nummer 1. Iedereen verlaat zonder brokken de training.

 

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: