Boksen Landsmeer - Kom langs in onze luxe boksstudio
23 januari 2019 

Boksen Landsmeer - Kom langs in onze luxe boksstudio

Zoek jij een goede sportschool in Landsmeer waar je kunt boksen? Bij Delda Sport kun je kickboksen in kleine groepjes of leer de fijne kneepjes van de sport in privélessen. In onze luxe PT studio heb je alle ruimte om comfortabel te sporten.

Kickboksen bij Delda Sport

Belangrijk om lekker te kunnen trainen zijn de kwaliteit en uitstraling van de ruimte waar je sport en natuurlijk de houding en ervaring van de trainers. Bij Delda Sport kunnen we je verzekeren dat beiden uitstekend in orde zijn.

Onze PT studio is comfortabel, veilig en schoon en wordt goed onderhouden. Ook zul je lekker de ruimte hebben om te kickboksen. Omdat je in kleine groepjes sport van maximaal zes personen of een priveles hebt, zul je nooit overlast hebben van anderen.

Landsmeer-boksen

Onze trainers hebben allemaal een goede opleiding afgerond en kunnen bogen op meerdere jaren ervaring. Ze trainen mensen van alle niveaus met veel enthousiasme. Ze zullen samen met jou aan het werk gaan, zodat je je doelen kunt bereiken.

Hoe wil jij trainen?

Of je nu helemaal nog geen ervaring hebt met sporten of juist al veel verschillende sporten hebt gedaan, een goede begeleiding is belangrijk. Daarom zul je bij ons geen grote groepen vinden.

Wij hechten waarde aan een individuele begeleiding, zodat je zo snel mogelijk leert en uit je sport kunt halen, wat jij eruit wilt halen. Bij ons staan veiligheid, plezier en kwaliteit centraal. Dat betekent dat we twee soorten lessen aanbieden, privé en small group training.

Small group training

De small group training is een fijne manier om te sporten. De groepjes bestaan uit maximaal 6 personen en over het algemeen hebben ze hetzelfde niveau als jijzelf. Doordat de groepen niet groot zijn, heb je ook nog steeds veel begeleiding op maat van de trainer.

Er is ruimte om aan je eigen doelen te werken, je krijgt persoonlijke feedback en je kunt vragen stellen. Maar je hebt ook de gezelligheid van samen sporten, het kunnen leren van elkaar en elkaar steunen als het eens niet lekker gaat.

Bij Delda Sport kun je je aansluiten bij een bestaand groepje of zelf een nieuw groepje beginnen. Vraag je vrienden, vriendinnen of collega’s mee naar de sportschool en ga kickboksen.

Privélessen

Het grote voordeel van privélessen is de intensieve begeleiding die je krijgt. Je leert razendsnel, doordat je op het moment dat dat nodig is de juiste feedback krijgt. Dat is iets dat in een groepsles niet mogelijk is. Daarom staat 1 uur privéles gelijk aan 15 uur les in een groep.

Boxen-Landsmeer

Het is ook prettig dat je in een privéles altijd op je eigen tempo leert. Pak je het snel op, dan ga je snel vooruit. Maar ook als je juist wat meer tijd nodig hebt, is dat in de priveles geen probleem. Je hoeft je niet aan te passen aan anderen.

De lessen worden toegespitst op jouw doelen, op wat jij wilt bereiken. Daarom is de privéles dè manier om eindelijk dat gewicht of die conditie te krijgen die je al zo lang wilde.

Intakegesprek

Om de lessen af te stemmen op jouw situatie, wordt er een intakegesprek gehouden. Dat heb je samen met de trainer en in dat gesprek kun je uitleggen wat je doelen zijn. Dat kan zijn een betere conditie krijgen, meer kracht in je spieren of die overtollige kilo’s kwijtraken.

Ook kun je aangeven of er dingen zijn waar de trainer rekening mee moet houden, zoals een blessure of zwakke plekken. Met al deze informatie zal de trainer een programma voor je opstellen. Hiermee kunnen jullie samenwerken om je doel te bereiken.

Sterk en fit door te kickboksen

Als je een sport zoekt die goed is voor je hele lichaam, dan zit je met kickboksen goed. Het is een veelzijdige sport, omdat je ermee aan zowel spieren als je conditie werkt. En het helpt je ook nog eens enorm met afvallen.

Kickboksen is een full body workout, waarbij je echt je hele lichaam aan het werk zet. Dat betekent dat al je spieren in beweging gezet worden. Om te kunnen trappen en stoten gebruik je arm- en beenspieren, je rug en je buik, kortom heel je lijf.

Landsmeer-boxen

Door te kickboksen worden je spieren sterk en soepel. Je zult merken dat je daardoor een mooi, strak lichaam krijgt.

Tijdens een training, die een uur duurt, ben je de hele tijd in beweging. Je doet constant oefeningen, zowel de basistechnieken van het kickboksen, als conditie- en kracht training. Dit zorgt ervoor dat je een goede conditie krijgt!

Ook mensen die gewicht willen verliezen kunnen gaan kickboksen. Want kickboksen is hard werken en daardoor zul je een hoop calorieën verbranden tijdens de training. Als je alles uit je workout haalt, kun je tot 700 calorieën verbranden.

Vraag je je af of kickboksen iets voor jou is? Je hoeft je geen zorgen te maken over blessures of het feit dat kickboksen een vechtsport is. Bij Delda Sport kun je veilig kickboksen, doordat het gebruikt wordt als fitness workout. De trappen en stoten oefen je alleen met de trainer of met een bokszak.

Bekijk onderstaand filmpje om te horen wat onze klanten over Delda Sport te zeggen hebben.

Wil je vrijblijvend informatie aanvragen of wil je eens kennis komen maken? Laat dan je gegevens in onderstaand formulier achter. We nemen dan binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

 

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: