Body analyse Amsterdam: Check hoe gezond jij bent!

Body analyse Amsterdam: Check hoe gezond jij bent!

Wil jij een Body Analyse in Amsterdam laten uitvoeren? Graag weten hoe het nu werkelijk met je gezondheid zit? Dan is de Inbody Scan echt iets voor jou. Na een snelle meting weet jij hoe gezond je lichaam is, wat voor lichaamstype je hebt en wat de verhouding tussen vet en spierweefsel is. Met deze informatie die uit de analyse voortkomt kun je aan je gezondheid werken.

Een beeld krijgen van je gezondheid

Hoe weet je werkelijk of je gezond bent, of je een goed gewicht hebt? De kans is groot dat je denkt dat je in prima conditie bent en niet te zwaar bent. Maar helaas kun je dat niet zeker weten.

De meeste weegschalen hebben geen vetmeter. Als ze dat wel hebben, zijn het geen professionele, nauwkeurige weegschalen. Om een nauwkeurige meting te krijgen moet je naar de huisarts. Of een InBody Scan laten doen bij Delda Sport.

Bij ons kun je je lichaam laten scannen, zodat je precies weet hoe het met je gezondheid gesteld is. Het apparaat werkt heel eenvoudig. Je gaat op de scanner staan en houdt twee sensoren vast. Met je voeten sta je eveneens op twee sensoren.

Om de verschillende weefsels in je lichaam te kunnen meten, wordt er een klein beetje stroom door je lichaam gestuurd. Hier voel je niks van en dit is een veilig proces. De InBody Scan kan hiermee een nauwkeurig beeld van je lichaam krijgen.

Je krijgt daarna de uitslag. Dit wordt er o.a. allemaal gemeten:

  • Metabolisme
  • Spier-vet analyse
  • Obesitas analyse
  • Lichaamstype
  • Een analyse van je lichaamssamenstelling

Thuis op de weegschaal krijg je alleen je gewicht te zien. Dat zegt hooguit hoe zwaar je bent. Een weegschaal met vetmeting kan je ook een schatting geven van het vetpercentage. De Inbody Scan echter is nauwkeurig en geeft veel meer informatie.

Je komt meer te weten over je metabolisme (spijsvertering), de verhouding tussen spieren en vet en ook wat voor lichaamstype je hebt. Nu je hier meer over weet, heb je de mogelijkheid om te gaan werken aan je gezondheid.

Personal training helpt je gezondheid te verbeteren

Je gezondheid omvat meer dan alleen voeding. Regelmatig bewegen en een gezonde levensstijl hebben ook veel invloed op je algehele gezondheid. Bij Delda Sport kunnen we je helpen om keuzes te maken die bijdragen aan een fit en vitaal lichaam.

Samen met jou zullen we de gegevens van de scan doornemen. Het kan zijn dat het nodig is om wat zaken in je leven te veranderen. Misschien is het nodig om een dieet te volgen of om meer te gaan sporten. Wij kunnen je hierbij helpen en de begeleiding geven die je nodig hebt.

Je kunt bij ons leren kickboksen, een sport waarbij je niet hoeft te sparren. Alle trappen en stoten doe je enkel om je lichaam fit te krijgen. Met de trainer samen oefen je en train je al je spieren.

Regelmatig trainen helpt om het percentage lichaamsvet omlaag te krijgen, fitter te worden en sneller af te vallen. Wij bieden 1 op 1 training aan en small group training. Wat je ook kiest, wij zullen je helpen je doel te bereiken.

Niet alleen in de sportschool, maar ook daarbuiten krijg je van ons advies. We geven je handvatten om gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl.

De InBody Scan kan daardoor het begin zijn van een nieuwe fase in je leven. Waarin je voortaan beter voor jezelf zorgt, een leuke nieuwe sport doet en op een gezond gewicht komt.

Heb je interesse om de InBody Scan te doen? Laat je gegevens dan achter in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: