De beste zaktraining oefeningen

Ben je op zoek naar goede zaktraining oefeningen? Met de thuiscursus Kickboks Masters kun je alles leren over zaktraining en welke oefeningen je kunt doen. Ga thuis aan de slag met je zaktraining.

Veilig leren trainen op de bokszak

Om te leren (kick)boksen op de bokszak heb je een goede, duidelijke uitleg nodig. Veiligheid is namelijk wel belangrijk. Door een correcte techniek heb je minder risico op blessures. De training Kickboks Masters wordt gegeven door Danny Delvers, die al 20 jaar ervaring met kickboksen heeft.

Met kickboks Masters heb je een bibliotheek aan zaktrainingen die elk tussen de 20 en 60 minuten duren.  Elke techniek wordt voorgedaan en tot in detail uitgelegd. Er is een trainer die de training geeft en er is een atleet die de oefeningen voordoet.


Bekijk kickboks Masters hier >>

Waarom zaktraining?

Je kunt zaktraining thuis doen als je graag bezig bent met vechtsport. Of dat nu kickboksen, karate, taekwondo of judo is, voor al deze sporten is zaktraining een goede manier om aan je conditie te werken of je technieken te verbeteren.

Tijdens een zaktraining kun je veel oefenen, zoals je stoot-, elleboog- en traptechnieken. Alle stoten kunnen op de zak geoefend worden. Het is een intensieve manier van sporten, dus je werkt zeker ook aan je conditie.

Voor beginners is zaktraining een goede manier om te ervaren hoe je trappen en stoten aankomen op de zak. Je voelt steeds beter wat je moet doen, juist omdat je eindeloos kunt herhalen.

Ook is het belangrijk om op je techniek te focussen. Je zult eerst alle technieken onder de knie moeten krijgen, dus je richt je vooral op nauwkeurigheid. Je bent nog niet veel bezig met kracht zetten.
Beste oefeningen zaktraining

Gevorderde boksers hebben ook veel baat bij zaktraining. Zij verfijnen hun technieken, zorgen ervoor dat hun conditie op pijl blijft en werken aan explosiviteit en snelheid.

Zaktraining van Kickboks Masters

Zoals gezegd is een goede uitleg tijdens een training onontbeerlijk. De Nederlandse trainer Danny Delvers werkt al 20 jaar als kickboks trainer en weet hoe hij dingen moet uitleggen. In deze cursus leer je precies hetzelfde als zijn leerlingen!

De online cursus Kickboks Masters kun je thuis bekijken, op elke smartphone, tablet of laptop. Dus je kunt gewoon je tablet neerzetten en doet de bewegingen na die uitgelegd worden.

Het grote voordeel hiervan is dat je in je eigen tempo aan de slag kunt. Leer je snel of heb je al wat ervaring, dan kun je van de ene techniek door naar de volgende.

Beste oefeningen bokszak

Heb je nog geen ervaring, zijn de bewegingen moeilijk voor je, dan kun je een les gewoon nog eens kijken. Als je je opgeeft voor Kickboks Masters, heb je je leven lang toegang tot al het materiaal. Dus voor iedereen is deze cursus goed te doen.

Op deze manier zul je merken dat je zaktraining steeds beter gaat. Je krijgt alle mogelijke oefeningen om je zaktraining mee te vullen.

Modules over zaktraining

De video’s Kickboks Masters bevat de volgende onderdelen in een zaktraining:

  • Warming up training
  • Zaktraining losse technieken
  • Zaktraining technieken combinaties
  • Zaktraining kickboks + conditionele oefeningen

Voordelen Kickboks Masters

Thuis sporten en de online cursus Kickboks Masters volgen heeft veel voordelen:

  • In je eigen huis alles leren over kickboksen en zaktraining
  • Handige tips om veel voorkomende fouten te voorkomen
  • Leren in je eigen tempo
  • Zo vaak herhalen als je nodig vindt
  • Uitleg krijgen van ervaren trainer Danny Delvers
  • Elke techniek tot in detail uitgelegd

Je huis is je sportschool

Het leven is al druk genoeg. Soms ontbreekt het je aan de tijd om naar de sportschool te gaan. En je wilt best sporten! Dan is een thuiscursus kickboksen ideaal. Je kunt sporten waar en wanneer het jou uitkomt!

Regelmatig bewegen is heel belangrijk voor je gezondheid. Dus ondanks dat je een drukke baan hebt, kinderen hebt of bezig bent met een studie, kun je nu gemakkelijk werken aan je conditie, afvallen of sterker worden.

Met kickboks Masters leer je kickboksen en met een bokszak trainen. Je haalt alles in huis om de technieken van deze full body workout te leren. Dus wat houd je nog tegen? Verander je eigen huis in een sportschool en begin met jouw training!

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: