De beste fitness oefeningen voor vrouwen die je thuis kunt doen

De beste fitness oefeningen voor vrouwen die je thuis kunt doen

Ben jij op zoek naar de beste fitness oefeningen voor vrouwen? Wil jij thuis lekker sporten, werken aan je conditie en afvallen? Dan is Kickboks Masters echt iets voor jou. In deze thuiscursus wordt alles over kickboksen uitgelegd.

Waarom kickboksen?

Waarom zou je aan kickboksen gaan doen, vraag je je af? Door te kickboksen zet je je hele lichaam aan het werk, want kickboksen is een full body workout. Armen, benen, buikspieren, je wordt er sterk en fit van!

En nu kun je de technieken die je voor kickboksen moet weten, thuis leren met Kickboks Masters. Je leert de stoten en trappen, hoe je een warming up doet en hoe je de juiste technieken toepast. De training wordt gegeven door Danny Delvers, die al 20 jaar ervaring heeft met kickboksen.

Kickboks Masters kijk je op je smartphone, laptop of tablet. Dus waar je ook wilt gaan sporten, je kunt gemakkelijk overal kijken.

fitness oefeningen vrouwen thuis

Duidelijke uitleg

Elke module wordt een kickbokstechniek uitgelegd. Je ziet hoe je een beweging uitvoert en kunt die daarna zelf nadoen. De uitleg is rustig en gedetailleerd. En is het je nog niet duidelijk, dan kun je het filmpje natuurlijk nog eens kijken.

Zo kun je in je eigen tempo de hele cursus doorwerken. Twijfel je nog of kickboksen iets voor je is? Wil je afvallen, een betere conditie krijgen of gespierder worden? Met kickboksen kan dit allemaal.

Tijdens een kickbokstraining van een uur verbrandt je tussen de 600 en 800 calorie├źn! Het trappen en stoten zorgt voor sterke been-, arm- en bilspieren. En met Kickboks Masters leer jij alles wat leerlingen in een sportschool ook leren.

De voordelen van Kickboks Masters:

  • Duidelijke uitleg van elke kickbokstechniek
  • Training gegeven door Danny Delvers, met 20 jaar ervaring
  • Een training volgen waar en wanneer je wilt
  • Herhalen zo vaak als nodig is

Fitness oefeningen voor thuis

Met deze training investeer je eenmalig in een training, waar je de rest van je leven iets aan hebt. Dus begin vandaag nog met de leukste sport om thuis te doen: Kickboksen.

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: