Afvallen met een Personal Trainer
19 september 2014 

Afvallen met een Personal Trainer

Als je steeds probeert om af te vallen, maar de motivatie laat je uiteindelijk in de steek, is daar een personal trainer zeer geschikt voor om wel je doel te gaan bereiken. Een personal trainer helpt jou en motiveert jou om je ideale, gezonder gewicht te bereiken en ook blijvend resultaat te houden.

Waarom een personal trainer inschakelen?

Een personal trainer zal niet alleen je zelfvertrouwen doen laten groeien, maar ook een fitnessprogramma met jou samenstellen welke past in jouw levensstijl. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je uiteindelijk wel je doel, het verlies van overgewicht, bereikt!

De personal trainer focust zich totaal op jou en dat betekent dat je gegarandeerd gaat afvallen m.b.v. het fitnessprogramma, hoe mooi is dat! Hij zal ook een op jouw afgestemd dieet samenstellen met gezondere en ook lekkere voeding. Dit kan echt samen gaan, in combinatie met het trainingsschema.


Fitter en gezonder afvallen

Ander groot voordeel en erg belangrijk is, is dat je hierdoor je fitter en gezonder zult gaan voelen. Denk aan meer energie om dingen te doen, betere conditie en uithoudingsvermogen, het verlagen van de kans op hart en vaat ziekten, diabetes, volksziekte nummer 1 in Nederland, gewrichts en slijtage klachten, verminderd libido, onvruchtbaarheid etc. Ook de bloeddrukwaarden zullen aanzienlijk normaliseren, aangezien overgewicht vaak een hypertensie (te hoge bloeddruk) met zich mee brengt. Dit is vaak weer een oorzaak van bovengenoemde hart en vaatziekten. Als laatste en toch ook niet geheel onbelangrijk zal je lichaam er beter en strakker uit gaan zien wat je zelfvertrouwen ook zal laten groeien.

Motivatie

Een van de moeilijkste punten bij het afvallen is een gebrek aan motivatie. Je kunt nog zo de intentie hebben om te gaan afvallen, helaas val je vaak uiteindelijk weer terug in je oude (eet)patroon door gebrek aan motivatie. Daarom is een personal trainer zo goed voor je, aangezien hij je motiveert keer op keer wanneer je even een dip hebt of neiging om te stoppen met afvallen om welke reden dan ook. Dus de bekende “stok achter de deur” is.

Een personal trainer brengt structuur aan in jouw bewegings- en eetpatroon en wel op zo’n manier dat het in je drukke levensstijl past en je dit dus niet als excuus kan gaan gebruiken;-)

Happy in the End

Hopelijk heeft de bovenstaande tekst je doen inzien hoe belangrijk en vooral hoe je blijvend op een gezonder gewicht kunt komen en blijven. Zodat je dag in dag uit met een gezond en fit lijf van het leven kunt genieten!

Wil jij een gratis intake met 1 van onze personal trainers?

Vraag deze dan hier aan >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: