Word fit met de online training schaduwboksen

Wil jij schaduw vechten en  schaduwboksen, dan is de online training Shadow Fight training vast iets voor jou.

Deze training is nieuw opgezet, om je een laagdrempelige manier te bieden om te werken aan afvallen en sterker worden. Je hebt er niets voor nodig: alleen je doorzettingsvermogen!

Klik hier om naar de shadowfight training te gaan >> 

Maak kennis met Kickboks Masters

Zelf thuis trainen zonder begeleiding is best lastig. Je hebt geen voorbeeld, geen richtlijnen hoe je het moet aanpakken en geen stok achter de deur. Een leuke cursus geeft je houvast en de structuur om elke keer toch weer even je sportkleding aan te trekken.

Op het online platform van Kickboks Master vind je daarom nu een heel aantal verschillende programma’s die je kunt volgen. Van de basistechnieken van het kickboksen tot zaktraining en het schaduwboksen.

Een kickbokstraining is een geweldige manier om gezond en fit te worden: je traint er je spieren mee, kunt er sneller door afvallen en je krijgt een killer conditie. Schaduwtraining is een vorm van kickboksen, waarbij je het kickboksen leert zonder tegenstander of bokszak.

De voordelen van de training schaduwboksen

In de cursus schaduwboksen (ook wel schaduwvechten genoemd) leer je kickboksen onder de begeleiding van een trainer. Er komen 8 verschillende trainingen, waarin je de technieken onder de knie krijgt.

In deze trainingen leer je de kickbokstechnieken door in de lucht te stoten en te trappen. De trainer doet de bewegingen voor en jij doet ze na. Maar je leert niet alleen puur deze bewegingen uit te voeren. Het is de bedoeling dat je ook inzicht in tactiek krijgt, in ontwijken en aanvallen.

Als je de training op je tablet of smartphone kijkt, zal de trainer naar je stoten en dan moet jij dus ontwijken en snel weer aanvallen. Je houdt dus een heus schijngevecht met de trainer. Dat maakt de training natuurlijk veel interactiever en leuker.

Meer dan kickboksen alleen

Er is binnen deze cursus ook aandacht voor het opbouwen van spierkracht, conditie en vet verbranden. Gebruik deze cursus dus vooral ook, als je weer gezond en fit wilt worden.

Een van de grote voordelen van deze training is dat deze heel laagdrempelig is. Voor veel sporten heb je materiaal of apparaten nodig. Maar voor het schaduwboksen heb je alleen wat gewichtjes nodig. En als je die niet hebt, werken flesjes ook prima!

Begin vandaag nog met schaduwboksen!

Aarzel je nog of de cursus schaduwboksen wel iets voor je is? Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent. Of dat je al iets van boksen weet of niet. Iedereen kan meedoen met deze training.

Wij vinden dat sporten leuk moet zijn. Je houdt het alleen vol als je denkt: “Hé, vanavond ga ik sporten, daar heb ik zin in!” We gaan er vanuit dat je ook zo gaat denken over het schaduwboksen. De training heeft een hoge fun factor, zodat je er enthousiast van wordt en er plezier in zult hebben.

Het online platform kickboksen biedt je niet alleen leuke en uitdagende trainingen, maar ook een plek, waarop je contact kunt hebben met andere deelnemers van de trainingen. Regelmatig worden er ook challenges gehouden, waaraan je mee kunt doen. Zo haal je nog meer uit je sport.

De training schaduwboksen is onderdeel van het Premium lidmaatschap. Bij dit lidmaatschap zitten de volgende trainingen inbegrepen:

  • Premium Zaktraining
  • Programma Basistechnieken
  • Kickboks Home Duo Workouts
  • Basistechnieken toepassen in de praktijk
  • Shadow Fight Training (schaduwboksen)

Via Kickboks Masters Premium krijg je dus toegang tot een grote bibliotheek vol kennis over kickboksen en kun je urenlang kijken, leren en trainen. Meer weten? Kijk snel verder op het Kickboks Masters Platform:

Kickboks Masters Platform >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: