Ik wil leren boksen in Amsterdam

Wil je leren kickboksen in Amsterdam? Het is heel erg leuk om een nieuwe sport te leren. Kom kickboksen bij Delda Sport in Landsmeer. Met de auto ben je in 10 tot 20 minuten bij onze sportschool.

Technieken aanleren

Als je nog nooit gekickbokst hebt, is het belangrijk dat je gaat oefenen en alle technieken goed leert. Samen met onze ervaren trainers kun je dit snel onder de knie krijgen. Kickboksen is een lekkere workout voor je hele lichaam.

Leren boxen in Amsterdam

Privélessen

Wil je aan de slag met een personal trainer in een privéles? Bij Delda Sport kan dat. Eerst doe je een intake, waarin je aangeeft wat je doelen zullen zijn. Dit kan zijn afvallen of sterker worden en een betere conditie krijgen. De training zal hierop afgestemd worden.

Tijdens een privéles gaat alle aandacht naar jou. Hierdoor zul je met sprongen vooruit gaan en het kickboksen snel leren. Het stoten, trappen, jezelf verdedigen of juist aanvallen, je zult verstelt staan dat je dit allemaal kunt doen. Een privéles staat dan ook gelijk aan 15 uur trainen in een groep.

Small Group Training

Trainen in een groep kan bij Delda Sport ook, maar dan train je in kleine groepjes van maximaal zes personen. Ook hier houdt de trainer je voortgang in de gaten. Er is hier ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Sluit je aan bij een bestaand groepje. Er zijn meerdere mogelijkheden verspreid over de week. Je kunt ook een groepje beginnen met vrienden en samen de sport leren. Samen trainen is erg leuk en werkt heel motiverend.

Kickboksen: een goede workout

In wat voor les je ook wilt leren kickboksen, onder begeleiding van de trainers merk je al gauw dat je veel geleerd hebt. Je werkt tijdens de training aan je basistechnieken, maar doet ook andere oefeningen, zoals push-ups, squats en buikspieroefeningen. Je lichaam wordt dus goed aan het werk gezet.

Denk je dat kickboksen iets voor jou kan zijn, of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: