Thuis sporten zonder apparaten met Kickboks Masters

Thuis sporten zonder apparaten met Kickboks Masters

Voor wie thuis wil sporten zonder apparaten, zijn er genoeg leuke en intensieve oefeningen te vinden. Zo is er nu de thuiscursus Kickboks Masters om te leren kickboksen onder begeleiding van de ervaren trainer Danny Delvers.

Thuis sporten

Heb je om thuis te sporten dan geen apparaten nodig? Bij thuis sporten denk je al gauw aan hometrainers, roeimachines en homegyms. Het zou volgens de reclames de enige manier zijn om al je spieren te gebruiken en af te kunnen vallen.

Maar dit is helemaal niet waar. Om thuis te sporten heb je niet veel nodig: een ruimte waar je je goed kunt bewegen en de oefeningen, waarmee je aan je conditie kunt werken, sterker kunt worden of kunt afvallen.

Zonder apparaten thuis sporten

Thuis sporten door te kickboksen

Kickboksen is een van die sporten die je heel goed thuis kunt doen met de juiste instructie. Bij het kickboksen zet je heel je lichaam in, het is een fullbody workout. Je werkt ermee aan je conditie en het is ook prima om gewicht mee te verliezen.

Leren kickboksen met Kickboks Masters

Een heel goede manier om te leren kickboksen is de online cursus Kickboks Masters. In deze cursus, die uit 18 modules bestaat, worden alle kickbokstechnieken rustig en duidelijk uitgelegd. Je leert de trappen, stoten en de juiste manier om ze uit te voeren.

Thuis sporten

Met deze training kun je in je eigen tempo leren. Per module wordt er een techniek uitgelegd. Was het je niet meteen duidelijk? Spoel een stukje terug of kijk de hele module nog een keer. En heb je het wel allemaal onder de knie, dan kun je door naar de volgende.

Kijk waar en wanneer het je uitkomt

Dus wil je thuis sporten zonder apparaten dan is Kickboks Masters de ideale cursus voor jou. Je kunt trainen waar en wanneer het jou uitkomt. De cursus is op alle smartphones, tablets en laptops te bekijken.

Ga vandaag nog aan de slag met kickboksen. Klik hieronder om meer te weten te komen over de Kickboks Masters.

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: