Recepten voor de juiste balans tussen sporten, eten en afvallen
01 februari 2014 
in Voeding

Recepten voor de juiste balans tussen sporten, eten en afvallen

Recepten voor een juiste balans tussen sporten, eten en afvallen

Over trending topics gesproken………gezondheid. Het lijkt wel of er in Nederland over niets anders meer wordt gesproken. Meer en meer zijn we bezig met onze gezondheid. Overdag gaan we een rondje trimmen of begeven we ons naar de sportschool. Recipes for a proper balance between sports, eat and lose weight

Tijdens het boodschappen doen kopen we slechts ingrediënten voor caloriearme recepten. En als klap op de vuurpijl bekijken we ’s avonds na een gezonde maaltijd het tv-programma Operatie NL Fit.

Voor veel mensen is dit een regelmatig terugkerend ritueel. Met de juiste spirit en doorzettingsvermogen is men tot veel in staat. Zeker in combinatie met de hulp van je personal trainer. Nederlandse burgers zijn momenteel dagelijks met hun gezondheid bezig. En dat is een mooie constatering. Lees hier waar je gezonde recepten vandaan haalt!

Afvallen – of juist aankomen – door juiste voeding

Afvallen is voor velen een doel op zich. Echter, voor een ander is het juist essentieel om op een gezonde wijze aan te komen. Hoe dan ook, in beide gevallen is goede voeding een van de pijlers onder een gezond leven. Door het kiezen van de juiste recepten is de eerste stap in het proces al vrij eenvoudig gezet.

Je hoeft je trimschoenen er niet voor aan te trekken; slechts gericht boodschappen doen in de supermarkt zet je al een heel eind in de goede richting. Recepten zijn er genoeg te vinden op internet. Dat is het probleem niet. Wellicht dat niet alle recepten er even aanlokkelijk uitzien, maar na enig zoeken is er genoeg te vinden voor een gezond en lekker tussendoortje of avondeten.

gezonde recepten

Wil jij gezonde recepten om je doel te bereiken? Lees dan verder.

Zijn al die gezonde recepten wel lekker dan?

Dieetplannen waarbij je 7 dagen per week hetzelfde moet eten, komen al snel de neus uit. Dit houd je misschien 1, 2 of hooguit 3 weken vol. Daarna vallen veel mensen alweer terug in hun oude eetpatroon. Je kunt er beter voor kiezen om zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten.  Kies zelf je gevarieerde, gezonde en lekkere recepten en wissel deze constant af, zodat het echt een leefstijl wordt in plaats van een streng dieet.

Sporten, eten en afvallen tegelijk – het kan dus wel

Lekkere en gezonde recepten kunnen je enthousiasme bevorderen of laten dalen tot een nulpunt. Om u als lezer van dit blog een hart onder de riem te steken, adviseer ik u eens een kijkje te nemen op de website www.personal-trainer.nl. Op deze website beschrijven personal trainers hun favoriete recepten die zowel gezond als lekker zijn en ervoor zorgen dat uw doel een stuk gemakkelijker behaald wordt.

Over de schrijver
Gezonde Recepten
Door

Gezonde Recepten

op 02 Feb 2014

Variatie is zou belangrijk, je lichaam heeft die variatie ook nodig. Daarom werkt afvallen op basis van gezond eten ook het allerbeste. Het voorkomt dat je jezelf uithongert, afvalt en erna gewoon weer aankomt. En inderdaad, zoek je inspiratie? Zoek gewoon op "gezonde recepten". Er zijn er echt zoveel te vinden die ook zo verschrikkelijk lekker zijn!

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: