Personal trainer Amsterdam IJburg, kom langs in onze luxe boxstudio!
04 december 2019 

Personal trainer Amsterdam IJburg, kom langs in onze luxe boxstudio!

Wie op zoek is naar een personal trainer in de omgeving van Amsterdam IJburg, kan terecht bij sportschool Delda Sport. In slechts een kwartiertje rijden is het goed bereikbaar. Je kunt elke week komen trainen onder de begeleiding van ervaren personal trainers.


 Hierboven een video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen. Bekijk deze en laat je inspireren!

Gezonde levensstijl met behulp van een personal trainer

Met een personal trainer kun je stappen nemen om je gezondheid te verbeteren, of dit nu is door middel van gezonde voeding, meer bewegen of afvallen. Een personal trainer maakt een uniek plan van aanpak, dat gebaseerd is op jouw wensen.

Omgeving-IJburg-Personaltrainer

Stel dat je wilt afvallen, dan kan het zijn dat je een trainingsschema krijgt, waarbij je enkele keren per week kunt komen kickboksen bij Delda Sport. Verder krijg je ook advies op het gebied van voeding. De trainer helpt je om gezonde keuzes te maken.

Met een personal trainer zul je merken dat je gezondheid met sprongen vooruit gaat. Afvallen gaat snel door gezonde voeding te combineren met meer bewegen. De trainer begeleidt je hierbij, helpt je vol te houden en is de stok achter de deur om te sporten.

Kickboksen: wordt snel fit en gezond

Bij Delda Sport kun je komen kickboksen. Deze sport zal je goed helpen om je gezondheidsdoelen te behalen. Waarom is kickboksen het beste om te doen als je fitter wilt worden? Omdat:

  • Door te kickboksen verbrandt je veel calorieen: zo’n 700 in een uur! Dat helpt wel bij het afvallen.
  • Kickboksen zet je hele lichaam aan het werk, het is een full body workout. Je traint er dus al je spieren mee, zodat je sterker wordt.
  • Kickboksen is erg goed om je conditie mee te verbeteren, doordat je constant in beweging bent.

Wil je veel resultaat in korte tijd, dan is kickboksen de ideale sport. Je kunt bij ons komen trainen in privélessen met een personal trainer of in kleine groepjes van maximaal 8 mensen.

Kies je voor individuele lessen, dan weet je zeker dat je het meeste haalt uit je lessen. De trainer is er alleen voor jou en kan daardoor gelijk inspelen op wat hij je ziet doen. Je krijgt veel feedback en dat betekent dat je snel leert.

In onderstaand filmpje zie je wat onze klanten van ons vinden:

In privélessen heb je de basisbeginselen van het kickboksen zo onder de knie. Verder is het een prettige manier van trainen als je prijs stelt op privacy en bijvoorbeeld verlegen bent.

Je kunt ook trainen in de Small Group Training. Je traint dan samen met enkele andere mensen, die hetzelfde niveau hebben als jij. Dit is een goede optie als je het leuk vindt om met anderen te trainen, waarbij je, doordat de groepjes klein zijn, nog steeds profiteert van de goede begeleiding van de trainer.

Het voordeel van een groepstraining is dat je wat meer aanspraak hebt en je kunt leren van de anderen. Het kan verder een motivatie zijn om naar de training te komen als je trainingsmaatje er ook zal zijn.

Meer resultaat met een personal trainer

Sporten met een personal trainer is niet alleen goed voor je, het is ook nog eens veel leuker. Een trainer kan de training uitdagend en afwisselend maken, zodat je elke keer andere oefeningen zal doen.

Het is trouwens ook mogelijk om thuis (of in de buurt van je huis) te sporten met een personal trainer. Dan krijg je begeleiding aan huis. Ideaal als je geen zin hebt om wekelijks naar een sportschool te gaan en graag in de privacy van je eigen huis sport.

Zie jij trainen met een personal trainer ook wel zitten? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: