Personal trainer aan huis Gooi

Als je wilt gaan trainen met een personal trainer aan huis en je woont in het Gooi, kun je dit gemakkelijk regelen met een trainer van Delda Sport. Onze trainers zijn goed opgeleid en ze kunnen naar je huis of een lokatie bij jouw in de buurt komen.

In onderstaand filmpje kun je zien hoe zo’n training eruit ziet. Quinty Trustfull, bekend van Koffietijd en presentatrice bij RTL traint met personal trainer Danny Delvers van Delda Sport. Zij trainen buiten, maar dit hoeft dus niet.

Thuis leren kickboksen

Misschien ben je al een tijdje aan het denken om te gaan sporten, maar weet je niet welke sport je zou willen doen. Kickboksen is de ideale sport om thuis te gaan doen. Je hebt er niet veel voor nodig, een kleine ruimte is al voldoende en nu komt de trainer ook nog bij jou thuis!

Wil je niet binnen sporten of heb je thuis geen ruimte? In je buurt is vast wel een park, een plein of een veldje waar je kunt gaan kickboksen. Overleg met de trainer wat er mogelijk is. Gemakkelijker kan niet.

Personal-trainer-Gooi-aanhuis

Kickboksen is een leuke sport, waarmee je aan je conditie werkt. Je hoeft niet bang te zijn dat je met je trainer gaat vechten. Het bewegingen van het kickboksen (de trappen en stoten) worden enkel gebruikt als fitness.

Je zult elkaar niet daadwerkelijk slaan of trappen uitdelen. Door de bewegingen gebruik je wel je armen en benen heel intensief, dus daarmee train je je spieren.

Waarom zou je gaan kickboksen met een personal trainer?

Gemak: je hoeft er de deur niet voor uit (of gaat naar een lokatie dichtbij huis). Elke week of zelfs vaker komt de personal trainer naar jou toe. Je hoeft niet naar de sportschool te rijden en de trainer heeft alle benodigde spullen bij zich.

Motivatie: soms is het lastig om motivatie te vinden om elke week te sporten. Nu komt de trainer en dat is een goede stok achter de deur. Maar de trainer motiveert je ook echt: hij helpt je volhouden en zorgt ervoor dat je het sporten leuk blijft vinden.

Afwisseling: een personal trainer aan huis kan elke training interessant, uitdagend en leuk maken. Je zult merken dat je hierdoor elke keer met plezier aan de slag gaat.

Doelen behalen: Voor je met de trainer aan de slag gaat bespreek je met hem of haar wat je wilt bereiken. Dit kan afvallen zijn, een killer conditie krijgen of sterkere spieren kweken. Wat het ook is, de trainer gaat daar met jou naartoe werken.

Snel vooruitgang boeken: door met een personal trainer te sporten behaal je veel meer en sneller resultaat dan als je in een groep sport. Het trainen is intensief en je krijgt veel feedback.

Personaltrainer-thuis-Gooi

Kickboksen: word sterk en gezond

Tijdens een kickbokstraining wordt heel je lichaam aan het werk gezet. Het is dan ook een full body workout. Je beweegt constant, je gebruikt je armen en benen voor de trappen en stoten en doet verschillende oefeningen.

De oefeningen zijn goed voor je conditie en voor sterke spieren. Soms doe je workouts met gewichten, soms een HIIT training of situps, lunges en dergelijke. Door te kickboksen train je heel je lichaam en krijg je een groot uithoudingsvermogen.

Je verbrandt tijdens een gemiddelde training veel calorieen. Als je goed werkt kan dit wel tot 700 calorieen zijn. Dus wie wil afvallen kan ook zeker gaan kickboksen. Onder begeleiding van de trainer kun je in hoog tempo gewicht verliezen.

Personal trainer aan huis: gemak en kwaliteit

Een personal trainer die aan huis komt is de ideale oplossing voor mensen die geen zin of tijd hebben om naar de sportschool te gaan. Je hebt er alleen een kleine ruimte voor nodig. Een kamer van 3 bij 3 meter is al voldoende.

Zorg dat er ruimte is om te bewegen, je armen te strekken en dat je er vrij kunt bewegen. Je zou niet tegen een kast willen trappen of een plant willen omgooien. Of kijk eens rond in de buurt om te zien waar je zou kunnen kickboksen.

Gooi-personal-trainer-aanhuis

Als die ruimte of dat veldje er is, kun je een afspraak gaan maken met jouw personal trainer van Delda Sport.

Privacy en in je eigen tempo leren

Dan kun je aan de slag gaan met kickboksen. De trainer legt je alles uit wat je moet weten. Hij of zij past de oefeningen aan, aan jouw situatie. Er wordt rekening gehouden met je conditie, eventuele blessures of zwakke plekken.

Thuis trainen betekent sporten in alle privacy, geen vreemde ogen of overlast van anderen. Je hoeft niet bang te zijn wat anderen van je denken en je kunt de kickbokstechnieken in je eigen tempo leren.

Regel nu jouw kickbokstraining aan huis. Als je zin hebt gekregen om aan de slag te gaan met je gezondheid of je conditie, vul dan het gratis intakeformulier in. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: