Personal trainer aan huis Bloemendaal

Woon jij in Bloemendaal en ben jij op zoek naar een personal trainer? De trainers van Delda Sport komen bij jou thuis of naar een locatie bij jou in de buurt als jij wilt leren kickboksen. Train voor je conditie, om gewicht te verliezen of om sterker te worden.

Kickboksen: voor een gezond en fit lichaam

Kickboksen is een ideale sport om aan je lichaam te werken. Je kunt het doen als een actieve vorm van fitness. Train je conditie en je spieren met het stoten en trappen uitdelen. Dit doe je zonder te sparren, je oefent alleen met de trainer.

Personaltrainer-aanhuis-Bloemendaal

Door te kickboksen werk je met heel je lichaam. Alle spieren worden aan het werk gezet: je armen, schouders, rug en core, maar ook je bovenbenen, billen en kuiten. Kickboksen wordt niet voor niks een full body workout genoemd.

Deze sport helpt dus om sterke spieren te krijgen, maar ook om een goede conditie te krijgen. Je bent constant in beweging en niet alleen het kickboksen zelf, maar ook de extra oefeningen zijn bedoeld om je conditie te verbeteren.

Door burpees te doen, pushups en HIIT training zul je je grenzen steeds opzoeken. Kickboksen zorgt voor een gezond hart- en vaatstelsel. Even de trap op- en afrennen zal voor jou geen probleem meer zijn.

Verder is kickboksen ook erg geschikt als je wilt afvallen. Je traint de moeilijke zones waar zich vet ophoopt, zoals heupen, buik en billen. Doordat het een intensieve workout is, verbrand je tijdens elke training veel calorieen (tot wel 750).

Kickboksen met een personal trainer

Onder begeleiding van een personal trainer sporten is de beste manier om een sport te leren, maar ook om veel uit je sport te halen. Dat komt omdat je 1 op 1 bezig bent. Tijdens een trainingssessie krijg je alle aandacht en veel feedback.

De trainer kan je er dus direct wijzen als iets anders gedaan moet worden of als je houding bijvoorbeeld niet goed is. In een groepsles is dit niet mogelijk. Deze directe begeleiding zorgt ervoor dat je snel leert.

Bloemendaal-personal-trainer-aan-huis

Ook al train je wekelijks of zelfs meerdere keren per week, je kunt er op rekening dat jouw personal trainer het kickboksen elke keer weer interessant maakt. Hij zorgt voor uitdagende oefeningen en helpt je je motivatie te houden.

En niks motiveert meer dan als je ziet hoe goed je vooruit gaat en je doelen behaalt. De training blijft afwisselend en leuk. Onze trainers zijn goed opgeleid en weten hoe ze het kickboksen moeten uitleggen en de sport interessant kunnen houden.

Een ander voordeel is dat de personal trainer precies weet wat jij wilt bereiken met het kickboksen. Voor jullie beginnen bespreken jullie wat je doelen zijn. Je vertelt natuurlijk ook wat je geschiedenis is met sporten, of je blessures hebt of iets dat je gezondheid of conditie beïnvloedt.

Hiermee kan de trainer een persoonlijk schema voor je opstellen. De oefeningen en het tempo worden precies aangepast aan wat jij nodig hebt. Training op maat dus. Je kunt ervan op aan dat je op deze manier alles uit het kickboksen kunt halen dat maar mogelijk is.

Thuis sporten of buiten

Je kunt nu profiteren van een personal trainer aan huis. Dat maakt sporten wel heel gemakkelijk. Geen heen en weer gereis naar de sportschool, rekening houden met openingstijden en rijen bij een fitnessapparaat. En geen grote groepen waarin je maar een van velen bent.

In de privacy van je eigen huis kan de trainer jou het kickboksen leren. Er is enkel een kamer van minimaal 3 bij 3 meter nodig. Dit kan een slaapkamer zijn, een kantoor of de huiskamer.

Vind je in huis trainen toch niet ideaal? Dan kun je met de trainer ook afspreken op een lokatie in de buurt. Dan kunnen jullie de kickbokstraining buiten doen. Denk bijvoorbeeld aan een plein, een veld of in een park dichtbij huis.

De trainer neemt de spullen mee die je nodig hebt. Zelf kun je zorgen dat je makkelijk zittende kleding draagt en als je buiten gaat kickboksen ook sportschoenen.

In onderstaand filmpje kun je zien hoe een training van een personal trainer aan huis eruit ziet. Deze training vindt buiten plaats, maar dat hoeft dus niet. Danny Delvers is hier aan het trainen met Quinty Trustfull, de bekende presentatrice van RTL.

Voordelen kickboksen met een personal trainer aan huis

Er zijn dus alleen maar voordelen verbonden aan kickboksen aan huis met een personal trainer.

  • Gemak: thuis kickboksen
  • Kwaliteit: goed opgeleide trainers leren jou alles dat je moet weten over kickboksen
  • Snel resultaat: afvallen, conditie verbeteren, wat je doel ook is, je bereikt het snel
  • Leuk en afwisselend
  • Goed voor je gezondheid
  • In je eigen tempo

Zie jij het ook wel zitten om te gaan kickboksen met een personal trainer van Delda Sport? Er is geen reden om nog langer te wachten. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis intakegesprek aan.

Vul je gegevens in onderstaand formulier in en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: