Op zoek naar de beste oefeningen voor een strakke buik?

Op zoek naar de beste oefeningen voor een strakke buik?

Ben jij op zoek naar de beste oefeningen om een strakke buik te krijgen en om af te vallen? Dan is kickboksen echt wat voor jou. Een kickboks training is een workout voor je hele lichaam en je krijgt er een sterke en platte buik van.

Kickboksen: de complete workout

Het kan zijn dat je kickboksen nog nooit overwogen hebt om een mooie strak lichaam te krijgen. Veel mensen denken dat het alleen een vechtsport is en dat je daar blessures door oploopt. Maar dit is echt niet het geval.

Kickboksen kun je ook gebruiken als fitness, een manier om een goede conditie te krijgen en sterke spieren. Je maakt wel alle bewegingen: de trappen en stoten en je verdedigt jezelf. Maar je oefent deze alleen op de trainer of op een bokszak.

Beste oefeningen platte buik

Verschillende oefeningen

Zo loop je dus geen risico, maar krijgt wel de goede workout die je zoekt. Je werkt aan je conditie en aan kracht en uithoudingsvermogen. Dit doe je door allerlei oefeningen, zoals sit-ups, push-ups, oefeningen met dumbbells en hiit training.

Door te kickboksen krijg je dus sterke spieren, je verbrandt veel calorie├źn tijdens een workout en krijgt dus echt een platte, strakke buik. Kickboksen is een hele leuke en intensieve vorm van fitness.

Trainen met een personal trainer

Bij Delda Sport kun je komen trainen onder begeleiding van een personal trainer. Samen met hem of haar stel je je doelen vast, zoals een mooie platte buik of afvallen. De trainer stelt dan een oefenprogramma samen, zodat jij snel je doel kunt behalen.

Platte buik beste oefeningen

Trainen kan 1 op 1, zodat je intensief begeleid wordt en snel alle kickbokstechnieken kunt leren. Je kunt ook komen sporten in de Small Group Training. Dan kickboks je samen met zes anderen.

Thuis sporten met Kickboks Masters

Misschien train je wel liever thuis aan die strakke buik? Dat kan ook. Neem dan een kijkje bij Kickboks Masters, de online cursus waarmee je thuis alles leert over kickboksen en in no time dat strakke lichaam krijgt waar je op hoopte. Wil je er meer over weten? Klik dan op:

Kickboks Masters

Platte buik oefeningen

Ben je benieuwd of kickboksen ook voor jou is? Je kunt het eens komen uitproberen bij Delda Sport. Vraag nu een gratis intake aan via onderstaand formulier. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: