Oefeningen voor de bokszak op Youtube

Zoek jij goede oefeningen voor de bokszak op Youtube? Er is veel informatie te vinden op Youtube, over sporten, boksen en hoe je het beste kunt trainen op de bokszak. Maar is deze uitleg wel betrouwbaar? Een veel betere keuze is de online cursus Kickboks Masters!

Betrouwbaar en veilig?

Op Youtube vind je een eindeloze hoeveelheid filmpjes over boksen en oefeningen voor de bokszak. Helaas kan iedereen hier posten. Je weet dus nooit of de uitleg klopt, of de bewegingen goed worden uitgevoerd en of iemand weet waar hij het over heeft.

Trainen op de bokszak is een heel goede manier om aan je conditie te werken en sterker te worden. Om dit goed te doen is echter wel een duidelijke uitleg nodig. Als je een beweging niet goed uit voert, kun je je blesseren op de keiharde bokszak!

Alle informatie vind je in Kickboksmasters

Kickboks Masters is hier de oplossing voor. Betrouwbaar, duidelijk, uitgebreid en gegeven door de ervaren trainer Danny Delvers. Hij heeft 20 jaar ervaring met kickboksen en lesgeven.

Boxzak oefeningen Youtube

Wat leer je dan met Kickboks Masters? Ten eerste leer je alle bewegingen correct uitvoeren. Er zijn 14 modules en elke module ben je bezig met een nieuwe techniek onder de knie te krijgen.

Er zijn 4 hele modules over trainen op de bokszak. Zo leer je dus op een veilige manier je trappen en stoten uitvoeren op de bokszak. Danny doet alle bewegingen voor en wijst je waar je op moet letten.

De inhoud van de cursus Kickboks Masters:

  • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
  • 4 modules: Zaktraining work-outs
  • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
  • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

De vier modules over bokszaktraining bevatten de volgende onderwerpen. Er is uitleg over:

  • de warming up
  • losse technieken
  • technieken en combinaties
  • kickboks- en conditionele oefeningen

Kickboks Masters is natuurlijk een investering, maar eentje die zijn geld dubbel en dwars waard is. Je leert tijdens deze cursus alles, wat je ook in een echte sportschool zou leren!

Youtube oefeningen bokszak

Er zit zoveel informatie in Kickboks Masters. Je vindt hier 18 modules van elk 55 minuten lang. Dat betekent dat je alles leert dat met kickboksen en zaktraining te maken heeft: hoe doe je een goede warming up? Hoe kun je trainen op een bokszak?

Het grote voordeel van deze cursus ten opzichte van Youtube is:

Betrouwbaar: Je weet zeker dat de informatie betrouwbaar is, de training wordt door een ervaren trainer gegeven

Duidelijk: Alle uitleg is duidelijk, helder en alles wordt voorgedaan

In je eigen taal: dus geen misverstanden over termen en technieken

Overzichtelijk: Alles wat je leert is overzichtelijk ingedeeld in modules

Altijd toegankelijk: De rest van je leven blijft deze informatie toegankelijk voor je (die garantie heb je op Youtube niet)

Youtube oefeningen bokszak

Leren trainen op een bokszak

Dus wil jij leren hoe je moet trainen met een bokszak? Dan is Kickboks Masters echt voor jou. Op de bokszak kun je werken aan al je kickbokstechnieken en je traint er je conditie mee.

Met Kickboks Masters haal je alles in huis om thuis te gaan kickboksen. De cursus is op alle smartphones, tablets en laptops te bekijken. Ideaal dus om te trainen waar en wanneer het jou uitkomt.

Leer in je eigen tempo. Je kunt over deze training zo lang doen als je nodig vindt, maar je kunt natuurlijk ook lekker snel door alle modules gaan. Maar wil je nog eens iets terugkijken? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Wat houd je nog tegen? Begin je Kickboks Masters training vandaag nog. Leer alles wat er te leren valt over bokszak oefeningen, zodat je thuis lekker kunt trainen met de bokszak. Klik op onderstaande link om naar pagina van Kickboks Masters te gaan.

Ga naar Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: