Kickboksen Priveles

Wilt u kickboksen en wilt u privéles van een ervaren kickbokstrainer? Kom dan eens kijken bij Delda Sport. Bij ons kunt u privélessen kickboksen krijgen in onze luxe PT studio’s.

Gediplomeerde kickbokstrainers

Delda Sport heeft gediplomeerde en ervaren trainers die u in een razend tempo alle kickbokstechnieken aanleren!

De trainingen worden helemaal aangepast aan uw niveau. Onze trainers zijn erg geduldig en vestigen alle aandacht op u. Kickboksen is een heerlijke workout waarbij u elke spier in het lichaam gebruikt.

Intakegesprek

Voordat je je privélessen begint, heeft u een intake gesprek met de trainer. Hierin kunt u aangeven wat uw doelen zijn en of er rekening moet worden gehouden met speciale omstandigheden (bijvoorbeeld astma of een zwakke knie).

De training wordt afgestemd op wat u wilt en kunt. U zult merken dat u snel leert in een privétraining. In deze 1 op 1 lessen krijgt u alle aandacht van de trainer. Dat betekent dat deze u veel feedback kan geven. Een privéles staat dan ook gelijk aan 15 groepslessen!

Tijdens een les gaat u de basistechnieken leren: stoten en trappen. Maar er worden ook oefeningen gedaan om een goede conditie te krijgen: push-ups, buikspieroefeningen en squats. De trainer zorgt hierbij dat alles veilig gebeurt.

Voordelen van privélessen

U zult zeker prettig sporten in onze luxe PT studio’s. De voordelen van privéles zijn duidelijk te zien:

  1. U traint in alle privacy: er is geen afleiding van andere sporters. U zult zich op uw gemak voelen, u hoeft zich geen zorgen te maken over wat anderen denken. U kunt rustig alles oefenen wat u leert.
  2. U heeft alle ruimte: Het is geen volle zaal zoals dat in andere kickboksscholen het geval is. Dan staan er 15 of 20 andere mensen om u heen te kickboksen.
  3. U leert in uw eigen tempo: de trainer kan goed zien of u een techniek of oefening beheerst. In een groep gaat het vaak te langzaam of te snel. Daar zou u zich moeten aanpassen aan het gemiddelde. Dat hoeft hier niet.

priveles kickboksen Amsterdam

Kickboksen goed voor lichaam en geest

Dus buiten dat het erg leuk is, is het ook erg goed voor: afvallen, meer spiermassa, sterker worden, strakker worden etc. Uw hele lichaam wordt gebruikt tijdens het kickboksen. Het is dan ook een full body workout!

U zult ook zien dat u zich steeds zelfverzekerder gaat voelen en lekkerder in u vel gaat zitten. Op straat voelt u zich veiliger omdat u zichzelf kunt verdedigen wanneer het nodig is.

De volgende cliënten gingen u voor: Matthijs van Dongen (MTV) Ramon Mesman (Talpa), Jeroen Weimer (KPMG) Han Teerink (advocaat), Max de vries (flabber), Gijs Staverman (Presentator en dj) en nog vele andere.

Delda Sport, vlakbij Amsterdam

U kunt een privétraining krijgen bij onze professionele sportschool in Landsmeer (direct aan de snelweg gelegen aan het randje van Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Of u kunt kiezen voor een privétraining bij u op locatie: in huis, de tuin, het park, een sportschool om de hoek of elke andere plek.

Overweegt u te gaan kickboksen of wilt u meer informatie over onze sportschool? Laat uw gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

Contactformulier >>

Over de schrijver
ugg outlet store wrentham
Door

ugg outlet store wrentham

op 19 Aug 2013

nice articles

ham
Door

ham

op 07 Sep 2016

hoi,kan ik bij u prive lees doen in donderdag avand, maar hoe veel kos per les

Danny Delvers
Door

Danny Delvers

op 07 Sep 2016

Goedendag, dit is mogelijk. Een losse Privetraining kost €90,- voor een uur. U gaat dan aan het werk met een prive trainer. Met een Lidmaatschap is privetraining al mogelijk vanaf €45 per training.Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen op nr: 0624341288Met vriendelijke groet,Danny Delvers

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: