Kickboksen in Amsterdam en omstreken
15 februari 2012 

Kickboksen in Amsterdam en omstreken

Zoek jij een goede sportschool in Amsterdam en omstreken waar je kunt kickboksen? Bij Delda Sport werken enkel gediplomeerde trainers die je alle kneepjes van het kickboksen kunnen leren. Train in kleine groepjes of in privélessen.

Privélessen kickboksen

Als je wilt leren kickboksen zit je bij Delda Sport goed. Je kunt kiezen voor 1 op 1 lessen, waarbij je kunt rekenen op alle aandacht van de trainer. Deze leert je eerst alle basistechnieken en daarna kun je je vaardigheden verfijnen.

Kickboxen-Amsterdam-omstreken

Je gaat dan ontzettend snel vooruit. Een privéles staat gelijk aan 15 uur trainen in een groep. Dat komt omdat de training aangepast wordt aan jouw kennis en vaardigheden en je constant feedback krijgt. Als de trainer iets ziet wat niet goed gaat, kan hij je vertellen wat je beter kunt doen.

In een grote groep kan zoiets niet. Vandaar dat privélessen een heel goede manier zijn om te leren kickboksen. In onze privéstudio heb je alle ruimte en privacy om de technieken goed te leren.

Small group training

Onze kleine groepjes bestaan uit maximaal 6 mensen. Daardoor heb je wel de gezelligheid van sporten met anderen, maar heb je nog steeds veel aandacht van de trainer. Je kunt een groepje zelf samenstellen, met vrienden of collega’s, of je aansluiten bij een bestaand groepje.

Wat je niveau ook is, je kunt je altijd aansluiten bij een groepstraining. Het kan handig zijn om wel de basistechnieken in een of twee privélessen aan te leren. Small group trainingen zijn er meerdere keren per week, dus kijk wat je uitkomt.

Intakegesprek

Voor je begint met trainen ga je even overleggen met de trainer. In dit intakegesprek nemen we door wat je doelen zijn voor het kickboksen. Je kunt met kickboksen namen veel bereiken voor je gezondheid en je conditie.

Wil je afvallen? In een gemiddelde kickbokstraining kun je tot 700 calorieen verbranden! Daarmee kan afvallen behoorlijk snel gaan. Je krijgt sterke spieren en daardoor kun je een mooi en strak lichaam krijgen.

Je kunt ook gaan werken aan je conditie. Een kickbokstraining is behoorlijk intensief. Je traint er al je spieren, je hart en je longen mee. Je zult snel merken dat een trap oprennen geen enkel probleem meer voor je is.

Kickboksen-in-Amsterdam-en-omstreken

Met de gegevens uit het intakegesprek kan de trainer een trainingsschema voor je opstellen. De oefeningen en het niveau van de training worden aangepast aan jouw doel en je mogelijkheden.

Door kickboksen ga je je beter voelen

Naast dat kickboksen erg goed is voor je lichaam, zul je merken dat je je mentaal ook veel beter gaat voelen. Kickboksen heeft een positief effect op je zelfvertrouwen: door bezig te zijn met zelfverdediging, ga je steeds beter in je vel zitten.

Je voelt je veiliger, waar je ook bent, doordat je voor jezelf kunt opkomen. En als je merkt dat jij de moeite waard bent om jezelf te verdedigen, zul je dus ook meer zelfvertrouwen krijgen. Je voelt je sterk, zowel lichamelijk als geestelijk!

Kickboksen bij Delda Sport

Bij Delda Sport kun je erop vertrouwen dat je veilig kunt trainen. Onze trainers zullen altijd op je persoonlijke veiligheid letten. Het kickboksen gebruik je als fitness. Het trappen en stoten leer je alleen met de trainer of op een bokszak.

Bekijk onderstaand filmpje om te horen wat mensen te zeggen hebben over kickboksen bij Delda Sport.

Ben je nieuwsgierig geworden of kickboksen ook iets voor jou kan zijn? Kom dan eens kennismaken. Delda Sport is gevestigd in Landsmeer, in 10 tot 20 minuten te bereiken met de auto vanuit Amsterdam.

Vraag nu een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: