Kickboks oefeningen thuis

Thuis kickboks oefeningen doen, dat is een goede manier om aan je conditie te werken, sterkere spieren te krijgen of af te vallen. Maar waar haal je goede kickboks oefeningen vandaan? Hoe pak je een thuis training aan? De online training Kickboks Masters kan je hierbij helpen!

Met kickboks Masters leren kickboksen

Kickboks Masters is een uitgebreide cursus. Alle kickbokstechnieken komen aan bod. Er zijn 18 modules van 55 minuten. De training wordt gegeven door Danny Delvers. Hij geeft al 20 jaar trainingen en kan uitleg geven, waardoor jij snel leert hoe je een techniek moet uitvoeren.

Met Kickboks Masters haal jij je eigen privé trainer in huis! Zo krijg je de kans om alles te leren wat je ook in een sportschool kunt leren. De stoten, trappen, draaien. Hoe je een goede warming up doet, hoe je kunt trainen op een bokszak.

Kickboxoefeningen thuis

Duidelijke uitleg

Elke beweging wordt duidelijk voorgedaan en uitgelegd. Thuis kun je dit in alle rust nadoen. Er is niemand die zegt dat je sneller moet leren of juist rustig aan moet doen. Je sport lekker in je eigen tempo.

Dat is een groot voordeel van de online cursus. Heb je alles snel onder de knie? Dan ga je door naar de volgende les. Maar doe je liever rustiger aan, wil je iets nog eens zien? Je krijgt je leven lang toegang tot al het materiaal!

Inhoud online cursus Kickboks Masters

De cursus bevat 18 modules, alle kickbokstechnieken komen aan bod. Verder krijg je er gezonde voedingsschema’s bij, om je te helpen met afvallen. De inhoud van de cursus is als volgt:

14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen

4 modules: Zaktraining work-outs

Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool

Gezonde voedingsschema’s

 

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Met Kickboks Masters haal je alles in huis om thuis kickboks oefeningen te gaan doen. De training is op alle smartphones, tablets en Ipads te bekijken, dus zowel voor Android of iOS.

Thuis kickboksen voor een goede conditie

Thuis kickboksen is niet alleen hartstikke leuk, het is ook een enorm goede workout om te doen. Om te kickboksen worden alle spieren van je lichaam gebruikt en je krijgt er een goede conditie van.

Door de online cursus te gebruiken kun je thuis aan de slag met kickboksen. Soms heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan of vind je het maar niks om in een groep te sporten. Thuis kun je in alle privacy trainen, wanneer jij maar wilt.

Thuis kickboksoefeningen

Voordelen Kickboks Masters

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dit zijn de voordelen van de online cursus Kickboks Masters op een rijtje:

  • Alle kickbokstechnieken duidelijk en gedetailleerd uitgelegd
  • Volg trainingen van ervaren trainer Danny Delvers
  • Herhaal zo vaak je nodig hebt
  • Sport waar en wanneer je wilt
  • Werk door te kickboksen aan een goede conditie
  • Leer in je eigen tempo

Voor beginners en gevorderden

Deze cursus is voor beginners ideaal: leer alle basistechnieken thuis, raak vertrouwd met de bewegingen en binnen no time ben je een kickboks master. Als je wilt ga je daarna door met kickboksen en ga je trainen bij een kickboksschool.

Ook gevorderden kunnen veel hebben aan deze training. Verfijn je technieken, perfectioneer je slagen en stoten. Wie weet zijn er foutjes in geslopen die je er nu uit kunt werken.

Kickboksen is een geweldige sport en met Kickboks Masters leer je er alles over. Voor het geld hoef je het niet te laten. Een abonnement op de sportschool kost elke maand geld, zo lang je er lid van bent.

Door eenmalig een investering te doen in deze cursus, haal je iets in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Wil je thuis kickboks oefeningen doen? Grijp nu je kans en geef je op voor Kickboks Masters.

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Susila Haspels
Door

Susila Haspels

op 14 Nov 2019

Ik wil graag thuis trainen maar heb geen zak! Kan ik dan toch trainen en hoe?

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 26 Nov 2019

Beste Susila, Dat zou kunnen op 2 manieren. Gewoon stoten en trappen in de lucht zoals ze vroeg bij Thai bo deden of je kunt samen met een partner trainen, zodat je bij elkaar op de handschoenen kunt stoten en trappen. Succes! Team Delda Sport

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: