jubileum Delda Sport 13 jaar: We gaan uitdelen :)
25 november 2020 

jubileum Delda Sport 13 jaar: We gaan uitdelen :)

Even een nieuwtje, we bestaan vandaag namelijk 13 jaar

13 jaar Delda Sport, wat een mijlpaal! 🎉🥊

En als je jarig bent deel je uit. En dat gaan we doen ook!

Hoe klinkt het jou namelijk binnen 21 dagen tussen de 2 en 4 kg puur vet kwijt raken en een stuk lekkerder in je vel voor maar 97 euro?

Dat klinkt goed he,want wie wil er nu niet zo snel wat kg’s kwijtraken en een stuk fitter worden en dat simpel vanuit huis.

 

Megadeal ter ere van het Jubileum van €97,- voor slechts €4,95

Maar wat nu als we dit programma nu aanbieden ter ere van ons jubileum voor maar €4,95 !!!! 😍😱😅🎉

Ik weet het, dit is een belachelijk lage prijs, maar we gaan het gewoon doen 😀

Hoe je je kunt aanmelden voor dit programma ga ik je zo vertellen.

De start van Delda Sport voelt voor mij nog als de dag van gisteren. Met zeer bescheiden plannen, maar een duidelijk doel voor ogen, ging ik aan de gang.

Het ondernemerschap was een spannende stap in mijn carrière, een stap waar ik over getwijfeld heb maar waar ik ook enorm blij om ben dat ik hem toch genomen heb. Nu, 13 jaar later, met een team van 15 personal trainers sta ik er eigenlijk pas bij stil hoeveel er in de afgelopen 13 jaar is gebeurd.

Ik kijk met een fijn gevoel terug op het feit dat we zoveel mensen hebben mogen helpen bij het behalen van hun doelen.

Daarom houden wij ter ere van ons jubileum een 21-daagse online challenge waarin wij jou gaan helpen bij het het verbeteren van jouw gezondheid, iets dat steeds belangrijker wordt.

jubileumactie deldasport online zoomtraining

De afgelopen 13 jaar zijn wij non-stop actief geweest om ons te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat onze leden nog sneller hun doel behalen… En met succes!

De kilo’s vliegen eraf en het energielevel van onze klanten schiet binnen een paar weken door het dak!  Deze leercurve waar wij 13 jaar over hebben gedaan, gaan wij nu bij jou toepassen tijdens de 21 dagen challenge.

Wat houdt de challenge in?

Als je meedoet aan de challenge ontvang je een persoonlijke login waarmee je toegang krijgt tot 1 van de challenge whatsapp groepen. Daar kun je terecht kunt met al je vragen.

Een week voorafgaand aan de challenge, krijg je van ons al verschillende tips en informatie om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op de challenge.

Van 7 tot 27 december zal de challenge écht van start gaan. Tijdens deze 21 live online trainingen gaan wij samen aan de slag om jou in top-shape te krijgen. En tijdens de feestdagen mag je van ons gewoon genieten!

Hoe kun je meedoen? Reserveer jouw plek via de onderstaande link. En let op tot donderdag 26 november is dit programma, slechts 4,95!

Je kan je direct aanmelden via https://deldasport.nl/21-dagen-zoom-challenge/

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: