Wie is de beste kickbokser van dit moment?
15 januari 2018 

Wie is de beste kickbokser van dit moment?

Wie is de beste kickbokser op dit moment? Na een zoektocht op het internet komen een aantal namen steeds terug, namelijk: Badr Hari, Rico Verhoeven en Sitthichai uit Thailand.
Wie van deze drie nou echt de beste Wij zetten de gegevens eens op een rijtje om te zien wie van deze drie nou de beste kickbokser van dit moment is.

Drie grote namen uit het kickboksen

Hieronder wat algemene info over deze 3 kickboksers met ook van elke kickbokser een aantal mooie hightlights. Wie van de 3 vind jij de beste kickbokser? Laat je reactie achter onderaan dit artikel.

Kickbokser Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is al lang bezig met vechtsporten. De vriendelijke Brabander begon al op zijn 7e en legde zich vooral toe op kickboksen. Vanaf zijn 16e begon hij al in de ring te vechten. In 2014 werd hij wereldkampioen zwaargewicht. Bekijk hieronder een aantal hoogtepunten uit de carriere van Rico Verhoeven.

Kickbokser Badr Hari

Badr Hari groeide op in Amsterdam, hij deed aan karate, boksen en basketbal. Hij heeft enkele indrukwekkende titels op zijn naam staan. In 2007, 2008 en 2009 werd hij wereldkampioen zwaargewicht. Helaas werden de twee laatste titels hem weer afgenomen wegens onsportief gedrag. Bekijk hieronder een aantal hoogtepunten uit de carriere van Badr Hari.

Kickbokser Sitthichai Sitsongpeenong

Sitthichai Sitsongpeenong is van origine een Thaise kickbokser in de lichtgewicht klasse. Hij is 26 jaar en wordt sinds november vorig jaar als #1 beschouwd door Combatpress.com.
Bekijk hieronder een aantal hoogtepunten uit de carriere van Sitthichai Sitsongpeenong

Statistieken

  • Rico Verhoeven heeft in totaal 62 gevechten gedaan, waarvan hij er 51 heeft gewonnen. 14 Keer sloeg hij zijn tegenstander knock-out.
  • Badr Hari heeft 118 wedstrijden gevochten, waarvan hij er 106 heeft gewonnen. 92 keer was dat door een knock-out.
  • Sitthichai heeft 153 keer in de ring gevochten, en heeft er daar 118 van gewonnen. 32 Keer won hij door een knock-out.

Wie is de beste bokser?

Al deze prestaties zijn stuk voor stuk indrukwekkend. Statistisch gezien heeft Badr Hari de beste cijfers met het grootste winstpercentage.  Op sommige fora nemen de mensen  Badr Hari’s gedrag mee in hun beoordeling. Gezien zijn gewelddadige gedrag en veroordelingen daarvoor vinden ze dat hij geen “groot” kickbokser is. Wat vind jij hiervan? Laat je reactie achter onderaan dit artikel.

beste kickbokser van dit moment

De grote strijd

In 2016 stonden Rico en Badr tegenover elkaar in de ring in Oberhausen voor de Nederlandse Kampioenschappen. In de eerste ronde kreeg Verhoeven een flinke dreun tegen zijn neus, maar in de tweede ronde moest Hari het opgeven vanwege een blessure aan zijn elleboog.

Het is de bedoeling dat de beide mannen dit gevecht opnieuw gaan voeren, maar wanneer dat gaat gebeuren is niet duidelijk.

Sitthichai heeft enorm veel wedstrijden gevochten. Hij is van deze drie ook de jongste en kan dus nog veel bereiken. Hij is al meerdere keren wereldkampioen lichtgewicht geworden.

Nieuwe carriere mogelijkheden voor Rico

Alle hier genoemde boksers hebben veel bereikt in hun sportcarrière. Rico Verhoeven is goed op weg om zijn prestaties nog verder uit te breiden.

Alhoewel het erop lijkt dat hij nog meer talenten heeft: acteren! En dan nog in Hollywood ook. Hij heeft al enkele audities gedaan, maar vindt zijn kickboks carriere nu nog moeilijk te combineren met acteren.

Wil jij ook je kickbokscarriere een boost geven? Kom dan trainen bij Delda Sport. Voor meer informatie over de mogelijkheden, laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: