Fitness Amsterdam noord

Ben jij op zoek naar een fitness sportschool in Amsterdam Noord, waar je met veel plezier kunt fitnessen? Kom dan eens kijken bij Delda Sport. Wij zijn gevestigd in Landsmeer op nog geen 10 minuten rijden.

Kickboksen voor een fit en gezond lichaam

Wie aan fitness wil doen en bezig wil zijn met een sport die je hele lichaam aan het werk zet, zou eens moeten kijken naar kickboksen. Kickboksen is een full body workout, je verbrandt er veel calorieën mee en krijgt een goede conditie.

Sporten bij Delda Sport

Bij Delda Sport kun je elke dag terecht voor een pittige en leuke workout. Er werken ervaren en enthousiaste trainers, die zorgen dat je elke keer weer met plezier komt trainen.

Amsterdam noord fitness

Kickboksen is een verdedigingssport, maar je kunt het bij ons komen doen als workout, als fitness training. Je oefent de slagen en stoten niet op elkaar, maar met de trainer of een bokszak. Veiligheid staat bij ons voorop. Je werkt aan techniek, maar ook aan conditie en kracht.

1 op 1 of in een Small Group Training

Wil je bij Delda Sport komen trainen, dan kun je kiezen voor een privé training met een personal trainer. Of ga aan de slag in een Small Group training. Dan sport je samen met maximaal vijf anderen.

Bereik je doelen in privé training

Voor je begint met je kickbokstraining, bespreek je met de personal trainer wat je doelen zijn. Je wilt misschien werken aan gewicht verliezen, fitter worden of sterkere spieren krijgen. Nu de trainer dit weet, kan hij de oefeningen aanpassen aan wat jij nodig hebt om dit doel te bereiken.

Door 1 op 1 te sporten met een personal trainer, is het mogelijk om dit doel snel te bereiken. Omdat alle aandacht op jou gericht is, zul je merken dat je heel efficient bezig bent. Een prive kickbokstraining staat gelijk aan 15 uur les in een groep.

Fitnessen in Amsterdam Noord

Veel persoonlijke aandacht in Small Group training

De Small Group training is heel geschikt voor mensen die graag met anderen samen sporten. Je kunt bij Delda Sport aansluiten bij een bestaand groepje of zelf een groep starten met vrienden of collega’s. Doordat de groepjes klein zijn, is er nog veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Als jij aan een fit en gezond lichaam wilt komen werken, kun je bij Delda Sport terecht. We helpen je je sportdoelen snel te bereiken. Train individueel en geniet van de privacy en intensieve begeleiding van een personal trainer. Of sport samen met anderen. Bekijk in dit filmpje wat onze klanten van ons vinden.

Heb je zin gekregen om het kickboksen eens uit te proberen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: