Dames, is kickboksen sexy of niet?

Wat vind jij, is kickboksen sexy of niet? Kickboksen is mateloos populair, steeds meer mensen weten hun weg naar de sportschool te vinden. En dat zijn niet alleen mannen! Ook vrouwen slaan massaal aan het kickboksen. En dat is niet voor niets. Deze full-body workout geeft je een fantastisch gevoel.
Je lichaam wordt strak en sterk, je wordt geestelijk sterker, wat wil je nog meer?

Dames die kickboksen

Jarenlang was kickboksen echt een mannen sport maar daar is gelukkig wel verandering in gekomen. Er zijn zoveel kickboksende vrouwen dat er zelfs speciale trainingen zijn waar je als vrouw aan deel kunt nemen. Of je kiest voor een personal trainer die bij jou past.angelina jolie kickboksen

Ook onder de celebrities zijn er heel wat kickboksende dames te vinden. Neem bijvoorbeeld Angelina Jolie, Ashley Green, Eva Mendes en Victoria’s Secret model Marisa Miller. Zij weten allemaal hun weg naar de kickboksstudio te vinden.
De kickbokstrainingen bracht ze in vorm voor hun volgende film of opdracht. Deze dames hebben hun killerbody (mede) te danken aan hun kickbokstrainingen.

Een kickboksende dame staat haar mannetje

Kickboksen is niet alleen een sport, het leert je ook jezelf te verdedigen. En dat kan soms best handig zijn. Je voelt je zekerder in bepaalde situaties, en straalt dat ook uit, waardoor jij niet meer het mikpunt bent.
En kom je toch een engerd tegen op straat, wordt je beroofd of wil je iemand helpen die aangevallen wordt dan kan jij in ieder geval een aantal rake klappen uitdelen. Misschien red je er wel iemands leven mee.

Kickboksende dames zijn het zonnetje in huis

Niks een slecht humeur of doorgedraaid door stress… Jij bent (bijna) altijd in opperbeste stemming. Zit je even niet lekker in je vel dan is het na een fijne kickbokstraining weer helemaal goed. Alle spanning en frustratie sla jij eruit, na een training ben je al herboren.
Wie is er nu beter gezelschap dan iemand die altijd lekker in haar vel zit?!

Dames kickboksen

De kickboksende dame, op weg naar een killerbody!

Het kon niet missen… de killerbody! Met een full-body workout als kickboksen train je werkelijk je hele lichaam. Dus ga lekker fanatiek door dan komt die killerbody er zeker aan.
Vooral je core wordt ingezet om stoten en trappen uit te delen. Je buikspieren worden hierbij flink aan het werk gezet. Daar komen dan toch nog die sexy buikspieren!!

Kickboksende dames zijn een tikkie intimiderend maar zó sexy

Het is het Angelina Jolie effect, nogal onbereikbaar maar zó sexy. Zo is het ook met kickboksende dames. Voor sommige mannen een tikkeltje intimiderend, zo’n dame die kan kickboksen. Maar het is ook super stoer en natuurlijk die killerbody, dat helpt ook mee…

Dames kickboksen sexy

Kickboksende dames zijn niet kleinzerig

Wordt je tijdens het kickboksen geraakt dan doet dat pijn, soms best wel veel pijn. Maar je leert ook dat pijn weer voorbij gaat. En dat je de volgende keer beter op moet letten.
Deze instelling maakt je weerbaar en zorgt ervoor dat je niet om kleine dingen gaat ‘huilen’. Je bent wel meer gewend, jij kunt tegen een stootje!

Kickboksende dames gaan voor hun doel!

Tijdens de kickbokstrainingen zal je trainer je steeds een stukje verder laten gaan. Steeds je grens iets laten verleggen. Je stelt jezelf elke training een doel en voelt je super goed als je deze gehaald hebt. Je leert dat je ergens voor moet werken om je doel te halen. Je krijgt een echte doorzettermentaliteit.

Ben jij onze volgende kickboksende dame?

Het is misschien best een stap om naar de sportschool te gaan voor kickbokslessen. Maar je zult zien dat je binnen no-time verslaafd bent. Wil je liever alleen met vrouwen trainen? Geen probleem, bij Delda Sport hebben we speciaal lessen voor dames.
Natuurlijk kan je ook één op één trainen met een personal trainer die jou alle basistechnieken leert. Of je doet mee in een small Group training met maximaal 6 andere dames.

Kom anders een keer kennismaken in onze kickboksstudio tijdens een gratis intake gesprek.

Woon je niet in de buurt maar wil je wel les van een top kickbokstrainer? Start dan met onze online kickbokscursus. Kickboks Masters is een serie trainingsvideo’s van hoge kwaliteit waarin jij stap voor stap alle kickbokstechnieken leert. Je kunt deze cursus doen waar en wanneer je maar wilt, waar wacht je nog op?

Online Kickbokscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: