Bedrijfsuitje boksen

Wilt u een leuk en spannend bedrijfsuitje? Kies dan een kickboksworkshop bij Delda Sport vlakbij Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor verschillende workshops waaronder: Boksen, kickboksen, teambuilding en vele andere sporten.

Kickboksen als uitje

Is een kickboksclinic niet het eerste waar u aan denkt bij een bedrijfsuitje? Het zal toch echt een dag worden die niemand snel zal vergeten. Kickboksen als bedrijfsuitje is leuk, uitdagend en echt weer eens wat anders dan de standaard uitjes.

Bedrijfsuitje-boksen

Tijdens een training leren jullie allemaal wat kickboksen inhoudt: de trappen, stoten, hoe je moet aanvallen en verdedigen en nog veel meer. Alle technieken die bij het kickboksen gebruikt worden, komen aan bod.

Onze trainers zijn allemaal gediplomeerd en zorgen dat het voor iedereen leuk blijft. Het niveau van de training wordt aangepast aan dat van de groep. Je oefent met elkaar en natuurlijk staat veiligheid voorop.

Waarom kickboksen?

 • Leuk en uitdagend
 • Samen sporten
 • Iets nieuws leren
 • Actief bezig zijn
 • Goed voor lichaam en geest

Kickboksen is een vechtsport, maar bij Delda Sport kun je het leren als fitness workout, waarbij je alle spieren moet gebruiken. De workshop zal dus lekker actief zijn, iedereen wordt aangemoedigd en gemotiveerd om in beweging te komen.

Kickboksen is goed voor je conditie en om kracht te ontwikkelen. Je bent bezig met je evenwicht en coördinatie. Het kan dan ook gebruikt worden om af te vallen en sterker te worden.

Ook mentaal heeft kickboksen een heel positief effect op mensen. Je oefent technieken voor zelfverdediging en daarom helpt het bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen. Je leert doorzetten en omgaan met moeilijke situaties.

Je leert dus een hoop tijdens een kickboksworkshop. En het is echt een uitje dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen in alle veiligheid kan oefenen met en tegen elkaar.

Tijdens een workshop kickboksen leer je elkaar weer op een heel andere manier kennen. Collega’s kunnen elkaar helpen, motiveren en uitdagen. Deze workshop zal zeker een positieve invloed hebben op de sfeer.

Boksen-bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje bij Delda Sport

Bij Delda Sport hebben we persoonlijke veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom kun je er van op aan dat onze trainers iedereen goed zullen begeleiden. Wij zorgen voor een veilige en leuke training en zorgen ervoor dat iedereen na afloop gezond en wel de sportschool verlaat.

Verder zullen ze op een leuke en enthousiaste manier lesgeven aan u en uw collega’s. De uitleg is duidelijk en iedereen zal er iets van opsteken. Wie weet zijn jullie na afloop zo enthousiast dat jullie elke week wel een kickbokstraining willen krijgen.

Voordelen van een workshop bij Delda Sport:

 • Gediplomeerde trainers
 • Enthousiasme
 • Veiligheid
 • Nabij Amsterdam
 • Gratis parkeren
 • Schoon en veilig
 • Mogelijkheid om gratis te douchen
 • Lunchen ook mogelijk

Zoek je een origineel bedrijfsuitje? Kies dan voor een workshop kickboksen bij Delda Sport. Onze sportschool is gelegen aan het randje van Amsterdam. De auto kan gratis geparkeerd worden. Dit zal een dag worden waar iedereen nog lang over na zal praten.

Bekijk het onderstaande filmpje om alvast een indruk te krijgen van onze sportschool.

Neem een hier kijkje voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes.

Bent u enthousiast geworden en wilt u een kickboksworkshop als bedrijfsuitje geregeld hebben? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

Vraag hier een offerte aan >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: