Page content

Workshop kickboksen bij Delda Sport Amsterdam

Workshop kickboksen bij Delda Sport Amsterdam

 

Workshop kickboksen

Wilt u een keer wat anders dan de standaard workshops in Amsterdam? Wilt u iets spannends en iets waardoor u uw collega’s en/of vrienden echt leert kennen? Dan is een workshop kickboksen bij Delda Sport Amsterdam echt iets voor u! Wij geven workshops en clinics voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes,kinderfeestjes en vele andere groepen.

Bekijk hier onze nieuwste pagina over onze Kickboks workshop >>

Workshop kickboksen amsterdam

De trainingen worden helemaal aangepast aan het niveau van de groep. Wij leren jullie stoten, trappen, knieën, verdedigen, aanvallen en nog veel meer technieken die worden gebruikt bij het kickboksen.

Kickboksen vrijgezellenfeest

 Gediplomeerd kickbokstrainer

U krijgt les van een ervaren en gediplomeerde (SKMO) kickbokstrainer, die er een leuk en gezellig geheel van maakt.

Workshop kickboksen vastleggen op film en foto

Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele workshop te laten filmen of te laten vastleggen op foto’s. Zo houdt u een leuke en blijvende herinnering over aan deze sportieve dag.

kickboxen clinic

Vrijgezellenfeest in Amsterdam bij Delda Sport

Laat Delda Sport een onderdeel zijn van uw vrijgezellenfeest bij onze professionele prive sportschool (550 m2 )in Amsterdam. 

Wij laten de vrijgezel en zijn vrienden kennis maken met kickboksen en laten natuurlijk de vrijgezel in het middelpunt staan met een mooi roze kickboks-outfit.

 kickboks trainer workshop

Sparren in de ring

Na de einde van de sessie is het mogelijk om de vrijgezel 1 ronde te laten sparren tegen al zijn vrienden en familieleden. Ook is het mogelijk om een vechter bij te boeken die op t einde tegen de vrijgezel gaat sparren in de ring. De voorpret bij deze boeking is altijd groots. De vechters doen alles natuurlijk met een glimlach en zorgen ervoor dat de vrijgezel niet geblesseerd raakt.

Het is mogelijk om 1 van de volgende professionele vechters te boeken:

Mellony Geugjes €150 : Lief klein meisje van 23 jaar, maar zodra de vrijgezel met deze jonge dame spart, merkt hij dat ze heeel goed kan vechten. Deze dame is namelijk wereldkampioen kickboksen.

Fikri Tijarti : Meervroudig Kickboks wereldkampioen, de vechter komt op met verschillende kampioen gordels en de vrijgezel weet gelijk dat hij aan de bak moet in de ring tegen deze vechter.

Grote brede K1-vechters : Als 1 van onze brede vechters binnenkomt rent de vrijgezel waarschijnlijk weg, en ligt de rest van de groep in een deuk

2 mooie dames met minimaal 10 jaar kickbokservaring. Deze 2 meiden nemen de vrijgezel tegelijk onder handen in de ring met hun beste kickbokstechnieken.

 kickbox workshop amsterdam

Meer informatie over de workshop kickboksen en vrijgezellenfeesten in Amsterdam

Voor meer informatie over een bedrijfsuitje kickboksen in Amsterdam, kunt u hieronder een offerte aanvragen of bellen met 020-2619515

Vraag hier een offerte aan >> 

 

Bekijk bij “Ervaringen” de bedrijven die u zijn voorgegaan en lees over het leukste en sportiefste uitje van Nederland!

training kickboksen vrijgezellenfeest

 

Laat een bericht achter