Badr Hari in RTL Late Night bij Humberto Tan
23 april 2014 

Badr Hari in RTL Late Night bij Humberto Tan

Badr Hari in RTL Late Night:

Badr Hari schoof gisteravond aan bij Humberto Tan in RTL Late Night. Maar echte uitspraken over de zware mishandeling van zakenman Koen Everink deed-ie niet. Wél gaf hij toe fouten gemaakt te hebben in de relatie met Estelle en een tikkie narcistisch te zijn.

Badr Hari gaf een exclusief interview bij RTL Late Night. De uitzending werd voor het eerst niet onderbroken door reclameblokken.

Ik ben fout

De kickbokser vindt dat de media hem vaak fout heeft neergezetIk ben niet kwaad of zo, mensen hebben het recht te weten wat er speelt als het de samenleving raakt, maar ik heb de pure slechtheid meegemaakt van de media, dingen die niet kloppen. Ik dacht altijd dat de media er waren om een eerlijk verhaal neer te zetten. Kijk, wat ik had gedaan was fout, daar kon je toch al geen mooie draai aan geven. Ze hebben mij gevaarlijker gemaakt. De dingen die ik had gedaan waren al erg genoeg. Fout is fout en dat was ik.

Sorry

Omdat de zaak nog loopt in hoger beroep, wilde Hari niet ingaan opvragen over de zaak. Wel zei hij dat hij Everink slechts één klap heeft gegeven. Tijdens politieverhoren heeft Hari dat ook verklaard. Ik kan hemmijn excuses aanbieden, maar hij moet er ook voor open staan. Als hij daar behoefte aan heeft, en ik heb die behoefte zeker, wil ik best met hem praten en oprecht mijn excuses maken. 

Dat ben ik

Ook vertelt Badr in het programma dat hij erg geschrokken is van het psychologische rapport dat het Openbaar Ministerie van hem liet opmaken. Hieruit blijkt dat hij narcistische trekjes heeft. Ik schrok van de waarheid. Dat was voor mij het moment om aan dingen te gaan werken. Ik zit nu op een moment dat ik signalen kan herkennen wanneer het mis gaat. Ik ben nu bij een psycholoog die me helpt mijn valkuilen in te zien. Ik ben in het verleden koppig geweest en voor mij is het dan ook een hele stap om het te doen. Er heerst een taboe op hulp zoeken en zeker in de cultuur waar ik in leef. Mensen denken al snel dat je gek bent. Toen ik in detentie zat kwam een psycholoog op bezoek en ik ben er toen achter gekomen dat praten met zo’n persoon goed voor je is. Het rapport dat over me is opgemaakt liet me schrikken, maar ik vind het ook knap. Ik dacht meteen: dat ben ik.Badr hari rtl late night

Ik hou van Estelle

Verder durfde Badr ook toe te geven niet altijd even lief geweest te zijn voor Estelle. Het is over tussen de twee, maar hij wil de blondine erg graag terugBadr’tje heeft fouten gemaakt in de relatie en was een beetje Surinaams. Ik zal daarom flink mijn best moeten doen om het allemaal weer goed te maken. Want ik hou nog heel veel van die vrouw.

Niet live

RTL Late Night was gisteren niet live, maar werd vooraf opgenomen omdat Badr na 22.00 uur niet in een horecagelegenheid mag komen en de talkshow dagelijks wordt uitgezonden vanuit Café Americain in het Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: